pondělí 10. říjen 2016 0:00

Vernisáž fotografií charitativního kalendáře „OBJEVTE SVOU KRÁSU“

Ve čtvrtek 6. října se v centru Prahy konala slavnostní vernisáž fotografií charitativního kalendáře „OBJEVTE SVOU KRÁSU“, který vznikl v rámci projektu Dove Academy Workshop. Kalendář pokřtila herečka a moderátorka Michaela Maurerová, ambasadorka projektu, značku Dove pak zastoupila Petra Bolfíková, brand manažerka kategorie skin pro Českou a Slovenskou republiku.

Vernisáž velkoformátových fotografií Richarda Nowaka si nenechaly ujít ani jejich samotné aktérky, účastnice Dove Academy Workshopu vybrané z řad českých a slovenských žen, jež díky workshopu s ambasadorkami, psycholožkami a týmem profesionálů získaly možnost zapracovat na svém sebevědomí, kráse a celkovém přístupu k životu.

 

Výsledky jejich vnější i vnitřní proměny prezentuje právě aktuálně pokřtěný kalendář „OBJEVTE SVOU KRÁSU“.

 

Veřejnosti se jeho fotografie představí na putovní výstavě po vybraných nákupních centrech České i Slovenské republiky, která startuje v Praze, Olomouci a Košicích.

 

Značka Dove se rozhodla výtěžek z prodeje charitativního kalendáře věnovat Nadačnímu fondu Slovak-Czech Women’s Fund, jenž pomáhá ženám v těžkých životních situacích. Nadační fond byl založen v roce 2004 a působí v České republice a na Slovensku. Kalendář bude v prodeji vždy první den výstavy a na webových stránkách jsmekrasne.cz a martinus.cz.