pátek 9. prosinec 2016 0:00

Advent, čas písní, péče a pomoci

Advent a přípravy na Vánoce jsou v plném proudu, a tak si spousta žen chce dopřávat pro své tělo i pleť luxusní péči, aby se na svátky cítily božsky. Nejinak to mají zpěvačky operního tria OPERA DIVAS Andrea Tögel Kalivodová, Tereza Mátlová a Pavlína Senič.

Nejdříve si na klinice zpěvačky užívaly důkladnou individuální péči o pleť, vlasy a celé tělo, aby byly důkladně připravené a poté se přesunuly na terasu kliniky estetické medicíny, kde zazpívaly pro hosty vánoční motivy ze svého repertoáru.

 

„Pro mne je čas strávený na klinice celkovým uvolněním, odpočinkem a terapií, kdy se soustředím pouze na sebe a plně si ten můj čas užívám, a nyní při předvánočním shonu je to opravdu příjemné. Mám velmi ráda tradice a setkávání s rodinou a přáteli. To je pro mě v čas vánoční nejvzácnější." sdělila usměvavá pěvkyně Pavlína Senič.

 

Při této sváteční příležitosti musí být příprava skutečně důsledná, trio Opera DIVAS zazpívalo svůj vánoční repertoár, se kterým nyní vystupuje. Na terase se sešla spousta hostů a nechyběl např. Martin Dejdar, který po dlouhé době vyvedl svou krásnou ženu Danielu.

 

„Adventních a vánočních koncertů je hodně. Snažím se mezi nimi dobře vyspat a správně se naladit. Musím říct, že mi tyto koncerty s neopakovatelnou sváteční atmosférou, přinášejí radost a duševní uspokojení", pověděla nám Andrea Tögel Kalivodová a dodala: „Určitě, je to jedno z nejkrásnějších období v roce, navíc teď co máme Adriánka se s manželem na Vánoce těšíme dvojnásob." Mimochodem Adrejka čeká druhé miminko, kterého se už nemůže dočkat.

 

 Foto: Petra clinic