středa 7. prosinec 2016 0:00

Čarovné Vánoce aneb tipy na dárky pro malé i velké

Pravidelnou událostí v našem životě, na kterou sháníme dárky jsou Vánoce. Přibližně za dva měsíce budeme sedět u Štědrovečerní večeře a těšit se, co nám pod stromečkem nadělí Ježíšek. Dárky mohou být různorodé, originální, praktické ale i netradiční. Vždy je důležité si uvědomit, komu je dárek určený, aby vždy potěšil.

Dárky, které spojují celou rodinu

 

Chcete poznat rodinné příběhy, o kterých jste ještě nikdy neslyšeli? Uchovat si je v paměti? Zajímá vás vaše rodinná historie? Je pro vás důležité být si jako rodina blízko? Na český trh přichází originální hra pro babičku, dědečka a celou rodinu „Jak to tenkrát bylo?”. Karty s retro fotografiemi inspirují hráče k vyprávění příběhů z rodinné historie a těm mladším ukazují, jaké to dříve bylo. Kdo bedlivě poslouchal a umí odpovědět, může postoupit na hracím plánu. Tak jako je unikátní každý odvyprávěný příběh, je jedinečná a neopakovatelná i každá správná odpověď. Vítězství v této hře ale není to nejdůležitější, nejcennější jsou příběhy samotné.

 

Hra, která pomáhá trénovat paměť, je tak nevyčerpatelnou studnicí rodinných zážitků a nikdy se neomrzí. Hru vytvořila se svým týmem Monika Kopřivová, autorka úspěšných knih Babičko, vyprávěj a Dědečku, vyprávěj. Hra je k zakoupení na www.babickarstvi.cz, u dobrých knihkupců a v hračkářství za doporučenou cenu 690,00 Kč.

 

Užitečné dárky

 

V tomto případě jde zejména o různé zdravotní pomůcky a vychytávky. Tento typ dárků sice není tak emotivní, ale ve své praktičnosti to bohatě dohání. Když si dáte s výběrem záležet, úspěch vás nemine. Náš inspirativní dárek je vhodný nejen pro prarodiče, osoby po operaci, ale i pro těhotné ženy. Inspirace: pomocník na nazouvání a vyzouvání ponožek

 

Dárek pro maminky a jejich ratolesti

 

Uplakané tváře při mytí a česání dětských vlásků jsou minulostí. PAUL MITCHELL ® Baby Don´tCry®Shampoo má hodnotu pH dětských slz a myje tak vlásky a pokožku našich maličkých bez jediné slzy. PAUL MITCHELL ®TamingSpray® nechává hřeben a kartáč jen lehce klouzat po dětských vlasech.

 

Baby Don´tCry® Shampoo100 ml – 239 Kč s DPH, TamingSpray ® 250 ml – 429 Kč s DPH

 

Dárek pro ženy

 

Myslíte, že vaše partnerka touží po novém image? Ráda by změnu barvy a střihu vlasů, ale sama si neví rady? V pražském salonu krásy Dolce Diva odbornice rády poradí všem ženám. Profesionálky také pomohou se stylem oblečení, který by slušel typu postavy a barevnému typu. 

 

Dárky pro zamilované

 

Pokud si chcete užít romantický víkend i jindy v průběhu roku – nejen na sv. Valentýna, stojí za to vyrazit k našim slovenským sousedům. V malebné přírodě, pod tatranskými štíty u Štrbského plesa, se nachází kouzelný Grand Hotel Kempinski High Tatras, ve kterém se budete cítit jako v pohádce. Romantická večeře, relaxační masáže pro dva, vstup do ZION SPA LUXURY a mnohem víc na vás čeká v tomto hotelu. V zimních měsících si můžete užít lyžování na nedalekých svazích. Toužíte li po relaxačním luxusním pobytu ve městě, navštivte ZION SPA LUXURY v bratislavském Grand Hotelu River Park s nádherným výhledem na řeku Dunaj.