úterý 2. květen 2017 0:00

Hubne sexy playmate Dominika Mesarošová kvůli novému muži?

Po nedávném rozchodu playmate Dominika Mesarošová (31) jenom září. Kdo by čekal, že smutek za-jídá čokoládou, je na velkém omylu. Modelka se pustila do intenzivní práce na svém zevnějšku, cvičí jako o život, dodržuje striktní jídelníček a začala docházet i na hubnoucí procedury do Kliniky krásy Anděl.

Díky snahám o dokonalý zevnějšek se začalo spekulovat o tom, zda Dominika nemá na obzoru no-vého muže. To však popírá: „Teď chci být krásná hlavně pro sebe a také chci jít příkladem holkám, které se účastní mého kurzu, který se bude konat teď na jaře v Tunisu.“ Výsledky jsou vidět, žádný tajný recept za nimi prý však nestojí.

 

„Mám sestavený speciální jídelníček na míru, vypustila jsem veškeré pečivo, to je základ. Cvičím třikrát týdně, teď jsem si oblíbila kardio cvičení. To všechno jsem ještě podpořila bezbolestnou liposukcí na klinice krásy, takže do plavek už budu brzy připravená,“ vysvětluje Dominika.

 

Nakonec se nám podařilo zjistit, že v proměně opravdu figuruje i chlap. „Mám osobního trenéra, ně-kdy dokonce i dva!“ směje se modelka. FOTO: Klinika krásy Anděl