úterý 4. červenec 2017 0:00

Kdo má doma psího rekordmana?

Na začátku září, 9. 9. 2017 se bude už podruhé konat velká akce pro všechny milovníky psů. Psí den s Prahou 13 bude lákat účastníky na pestrý program. Nejsledovanější bude bezpochyby skok do výšky, při němž se psi budou snažit překonat rekord z minulého ročníku, který byl 110cm . Chcete, aby titul český rekordman získal právě Váš pes?

Skok do výšky není úplně známá disciplína, a proto se organizátoři akce těší opět na hojnou účast a skvělé výkony. Do soutěže se bude moci přihlásit až 40 zájemců, kteří budou rozděleni na dvě kategorie podle velikosti pejsků. Překážka bude začínat na 60 cm a postupně se bude zvedat. Každý pes bude mít vždy dva pokusy na každé kolo. 

 

V roce 2016 se do České knihy rekordů na Psím dni, zapsal belgický ovčák Ejs. Zajímavostí je, že rekord pes skočil až po proběhlé soutěži.  Měl to štěstí, že byl na místě ještě přítomný komisař a tak se Ejs stal rekordmanem, ač to vůbec neplánoval. 

 

Registrace do soutěže bude probíhat na  www.psiden.cz od 1. 8. a vzhledem k tomu, že je kapacita soutěžících omezena na 40 míst, doporučujeme sledovat náš web a FB -  Psí den s Prahou 13. Nenechte si ujít jedinečnou možnost se zúčastnit. Pro výherce budou samozřejmě připraveny hodnotné ceny. 

 

A co vás ještě na psím dni čeká?  Můžete se těšit například na psí hernu Rebeldog, shlédnout fascinující STAF BULL SHOW, módní přehlídku s VIP osobnostmi a jejich psy, psí dostih či ukázku první pomoci psů od veterinární záchranné služby.  Na místě bude mít stanoviště VETCENTRUM STODŮLKY, které zajistí čipování 50 psů zdarma a můžete se také přijít poradit do veterinární poradny.  Letos také nebudou chybět útulky s pejsky, kteří budou k adopci a které můžete přímo na místě podpořit anebo ideálně rovnou si nějakého pejska adoptovat J. Z celého dne si pak můžete krom zážitků odnést památku z foto- koutku v podobě hned hotové fotografie zdarma.  

 

Budeme se na vás těšit dne 9. 9. 2017 v  Centrálním parku Lužiny od 11- 18:00  Událost na fb: https://www.facebook.com/events/1245641678864124/?fref=ts Foto: www.psiden.cz