pondělí 11. březen 2019 0:00

Firemní teambuilding, na který zaměstnanci jen tak nezapomenou? Jedině v party vlaku!

V každé firmě se, co chvíli, najde příležitost k oslavě něčeho mimořádného. Oslava nově získaného byznysu, významné výročí firmy, úspěšný finanční rok nebo klasický teambuilding na utužení vztahů na pracovišti. Významné skutečnosti si zaslouží uspořádání podnikové akce, jež bude odpovídat výjimečnosti oslavovaného okamžiku.

Víte, kde takovou akci uspořádat? Našli jsme jeden neotřelý zážitkový způsob – party vlak, který si můžete pro účely firemní akce pronajmout u společnosti Kladenská dopravní a strojní.

 

Nejdůležitější rozhodnutí, před kterým stojí každý, kdo se dobrovolně či nedobrovolně ujal role organizátora neformální pracovní sešlosti, je otázka vhodného místa. Kam sezvat všechny kolegy a zaměstnance, externisty a obchodní partnery, s kterými nás pojí slavnostní účel shromáždění? Jak zařídit, aby se všichni dobře bavili a večírek si užili na maximum? Jak známo: „sto lidí, sto chutí“, proto není jednoduché vyjít vstříc všem zároveň a trefit se při volbě místa a programu všem do noty. Můžete však vhodným výběrem zařízení znatelně zvýšit pravděpodobnost úspěchu a zajistit, aby se na slavnostní shromáždění ještě dlouho s úsměvem na rtech vzpomínalo.

 

Originální, netradiční a sdružující party na kolejích.

 

Ideální poměr aktivního programu a společenské zábavy v sobě spojuje nabídka Kladenské dopravní a strojní, která poskytuje k nejen firemnímu, ale i soukromému pronájmu zážitkový vlak se třemi vozy. Tato speciální souprava skýtá nepřeberné množství zážitků. S podporou KDS, která připraví dle přání klienta kompletní celodenní nebo celovečerní program, zajistí hudební produkci, catering, doprovodný program, to vše v soupravě i mimo vlak. S ohledem na plánovaný záměr a typ akce vybere cílovou destinaci, zajistí potřebný personál a postará se o vše potřebné. Vlak je možno přistavit na zvolené místo po celé České a Slovenské republice či ho vypravit z průmyslových vleček.

 

Vozy jsou navíc vybaveny audio a video systémem, jehož součástí jsou LCD televizory. Můžete si tedy připravit i proslov, prezentaci nebo do programu zakomponovat jakoukoli mluvenou řeč. Audio systém umožní propojení všech tří vozů pomocí bezdrátových mikrofonů. Kapacita třívozové soupravy je 140 sedících osob s možností využití lehátkové úpravy s 56 místy na spaní. Jeden z vozů je vybaven velkoprostorem, v němž se nachází bar, zázemí pro diskžokeje a prostor pro volnou zábavu. Vozy deponují na Zličíně a po domluvě si je můžete, samozřejmě, prohlédnout a domluvit se na detailech plánované akce.

 

Výběr místa je klíčový, neboť dané místo svými dispozicemi a zařízením předurčuje možnosti programu a společenského vyžití. Buďte originální a zapomeňte na pouhé posezení u jídla. Jídelníček pozvaných hostů už nejednomu organizátorovi zamotal hlavu, a bude-li se vše točit jen kolem – byť skvělého – jídla a pití, akce nebude mít pro hosty přidanou hodnotu. Tu společně stráveným chvílím dokážou dodat společné zážitky, úsměvné historky a vzpomínky, jichž se však pasivním sezením u stolu s naplněným žaludkem nedočkáte.

 

Naše volba je jasná. A jak se rozhodnete Vy?