úterý 31. březen 2020 0:00

Atrium Flora myslí stále na vás

Na základě prodloužení aktuálních opatření zůstávají v obchodním centru Atrium Flora otevřené pouze státem určené obchody, a to do odvolání. V obchodním centru tak nakoupíte v lékárně, obchodech s potravinami či drogerii. Ostatní obchody přesunuly nákupy na e-shopy, kde pro zákazníky připravily výhodné nabídky. Udělejte si tak alespoň drobností radost a využijte situace, kdy lze nakupovat hlavně po internetu.

Obchody s oblečením, obuví či restaurační provozy v obchodních centrech nadále zůstávají uzavřené. Atrium Flora nechává pro své zákazníky otevřené pouze zákonem povolené provozy, a to i z bezpečnostních důvodů. Vzhledem k aktuální situaci došlo v obchodním centru i ke zpřísnění hygienických opatření. Kromě zvýšené frekvence čištění a dezinfekce společných prostor a sociálních zařízení se pak jedná o rozmístění dezinfekčních přípravků, které jsou určené pro zaměstnance obchodů i všechny zákazníky a najdete je v prostorách nákupního centra.

 

„Jde nám především o zdraví našich zákazníků, a proto jsme nejen posílili hygienická opatření, ale také jsme preventivně nechali otevřené vstupy do obchodního centra pouze z Jičínské u Alberta a Vinohradské ulice. V otevírací době centra jsou otevřené i vstupy z garáží,“ upřesňuje situaci Ivo Kolář, ředitel obchodního centra Atrium Flora.

 

Uzavřeny jsou obchody a restaurace s výjimkou: potravin, výrobků pro domácnost, kosmetiky, drogerie, lékárny, optiky, krmiva pro zvířata, bank, čistírny, tabáku a novin, květinářství. Některé mají pouze omezenou otevírací dobu. Od 19. 3. 2020 je povinnost mít při návštěvě obchodního centra zakrytý obličej. Kromě roušek a respirátorů lze použít šálu, šátek a podobně. Obchodní centrum nabízí všechny aktuální informace na svých webových stránkách www.atrium-flora.cz a sociálních sítích.

 

 

I přes zavřené obchody si však můžete udělat radost díky e-shopům vybraných obchodů. Ty často nabízejí akční slevy na své zboží a nezahálejí ani s novými produkty. Zboží vám navíc dovezou pohodlně až domů. Například oblíbená kvalitní kosmetika Manufaktura představila jarní limitovanou kolekci Jahoda & Bezový květ a při určitém objemu nákupu nabízí slevu. Prodejna obuvi Baťa přesunula své boty pro malé i velké také do on-line světa. Ke všem nákupům nabízí dopravu a na vybrané produkty připisuje extra slevu 50 %. Módní outfit seženete i třeba na e-shopu Lindexu a na své oblíbené ponožkové a punčochové zboží má akci 3 za cenu 2. Proto nezoufejte a udělejte si radost i v této méně příznivé době, kdy jsou obchody obchodního centra dočasně uzavřeny, a buďte připraveni na slunečné jarní období, až karanténa pomine.

 

„Těšíme se opět na plné otevření našeho obchodního centra. Věříme, že se brzy vše vrátí do normálního režimu a sejdeme se opět na nákupech a akcích v obchodním centru. Do té doby přejeme všem našim zákazníkům klidné dny a hlavně pevné zdraví,“ dodává Ivo Kolář a celý tým správy centra.