středa 23. prosinec 2020 0:00

Báječné zážitky: Trendem letošních Vánoc jsou zážitková focení

Mít profesionální fotky se nikdy neztratí, a proto agentura Báječné zážitky nabízí jako vánoční dárky hned několik druhů focení. Můžete si vybrat v příjemném pražském ateliéru focení v páru, jednotlivě, v kostýmech nebo pokud jste odvážnější, můžete zkusit i vkusné akty.

Focení miminek: krásný ateliér s pohádkovými dekoracemi

 

https://bajecnezazitky.cz/foceni-miminek-krasny-atelier-s-pohadkovymi-dekoracemi

 

V Praze máme krásný fotoateliér se spoustu dekorací a náš sympatický a hlavně šikovný fotograf udělá vaší rodině krásné fotky. Fotí miminka i starší děti a hlavně on a milá vizážistka Martina dokáží navodit pohodovou atmosféru, kde se vaše děti nebudou stydět a i vy se budete cítit uvolněně.

 

Máme spoustu hraček, dekorací i kostýmů. Naše vizážistka vás může nastylizovat i do pohádkových postav nebo vám udělat slavnostní účesy a make up.

 

Během focení vám pustíme dětské písničky (samozřejmě na přání) a po celou dobu bude občerstvení, včetně džusů a vody pro děti a kávy či čaje pro dospělé.

 

Odpoledne v našem ateliéru si dokonale užijete a hlavně získáte 7 upravených fotek a na vyžádání i všechny ostatní.

 

Partnerské sexy focení: krásné profi akty

 

https://bajecnezazitky.cz/partnerske-sexy-foceni-krasne-profi-akty

 

Chcete se na chvíli cítit jako celebrita? Užít si společné odpoledne s vašim miláčkem? Získat "sexy" fotky? My vám tento sen splníme.

 

V příjemném pražském ateliéru se o vás postará náš super tým. Vizážistka vás namaluje i učeše a náš sympatický fotograf vám udělá spoustu skvělých fotek, z kterých vyberete TOP 5. A ty dostanete upravené.

 

Staň se celebritou a objev se na obálce časopisu

 

https://bajecnezazitky.cz/stan-se-celebritou-a-objev-se-na-obalce-casopisu

 

Postaráme se o vás jako o celebritu. Chceme, aby vás focení bavilo, protože to je pak vidět i na fotkách.

 

Získáte 7 upravených fotografií, které se budou skvěle hodit pro vaší prezentaci, jako dárek pro partnera nebo jen tak na památku. A ta nejlepší fotografie, kterou si vyberete, se objeví díky našim šikovným grafikům na obálce vašeho oblíbeného časopisu.

 

Můžete si vybrat bussiness, lifestylové nebo sexy focení.

 

Více na: www.bajecnezazitky.cz