čtvrtek 15. říjen 2015 0:00

Philips představuje nové řešení péče o mezizubní prostory, které je stejně efektivní jako zubní nit

Zuby si čistíme hlavně proto, abychom odstranili zubní plak. Tento měkký nános je tvořen některými bakteriemi ústní dutiny, pevně lpí na zubu a nejvíce se hromadí u okraje dásní jak ve standardních místech, tak v mezizubních prostorech. Zatímco plak a bakterie se mezi zuby dostanou bez problémů, pro nás, pokud je chceme odstranit, to již takto jednoduché není. Philips představuje inovativní přístroj mezizubní hygieny Philips Sonicare AirFloss Ultra (HX8331/01), který je podle klinických studií stejné účinný jako zubní nit. Efektivně a šetrně tak čistí mezizubní prostory a odstraňuje bakterie, které se v těchto místech usazují.

Tam, kde běžný kartáček nestačí, zejména pro vyčištění mezizubních prostor, je nutné sáhnout po zubní niti nebo mezizubním kartáčku. Práce se zubní nití má svá úskalí, navíc pro svou malou tloušťku má mezi zadními zuby velmi malou účinnost. Mezizubní kartáčky jsou k dispozici v několika velikostech, ale je velmi pravděpodobné, že na dokonalé vyčištění celých úst budete potřebovat i více variant.


Nový Philips Sonicare AirFloss Ultra (HX8331/01) je mimořádně rychlý a díky režimu automatického prostřikování vyčistí mezizubní prostory v celých ústech za méně než 60 vteřin. Nová vysoce výkonná tryska AirFloss Ultra zesiluje účinek technologie fungující na bázi využití kombinace směsi vzduchu a mikrokapiček vody, díky čemuž je účinnějši než kdykoliv předtím a je tak ideálním řešením pro všechny mezizubní prostory bez ohledu na jejich velikost. Navíc si nyní počet prostřiků ze zařízení AirFloss Ultra můžete upravit podle svých potřeb na jednoduchou, dvojitou nebo trojitou dávku. Philips Sonicare AirFloss Ultra vyčistí prostory i hluboko mezi zuby, kam se s kartáčkem nedostaneme, a odstraní až 99,9% zubního plaku z čištěných míst. Zlepšuje tak zdraví ústní dutiny a stav dásní již během dvou týdnů.

 

Naplňte nádržku čistou vodou nebo antimikrobiální ústní vodou, namiřte a stisknutím vyčistěte. Ústní voda vám dodá pocit dokonalé svěžesti a navíc vás zbaví bakterií.

 

Nový Philips Sonicare AirFloss Ultra (HX8331/01) lze zakoupit ve vybraných prodejnách s elektrospotřebiči a online obchodech. Jeho orientační maloobchodní cena je 2 499 Kč. Více na www.sonicare.philips.cz