úterý 29. září 2015 0:00

Vyzkoušejte léčebnou očistu nosu s masáží hlavy a obličeje v Planet Zen

Ájurvéda je 5000 let starý komplexní medicínský systém. Považuje se za matku medicíny, z které vychází čínská i klasická západní medicína. Název znamená vědu o životě a dlouhověkosti. Je považována za nejstarší zachovalý systém léčby na světě. Světová zdravotnická organizace (WHO) uznává ájurvédskou medicínu za účinný medicínský systém.


S nástupem podzimu a zimy vyzkoušejte v Planet Zen proceduru zvanou Nasal Shower, jedná se o očistu nosu a dutin. Nos je bránou k vědomí a cestou k vnitřnímu uzdravení. Léčivé látky se aplikují nosními cestami a působí příznivě na mysl. Nos je bránou do mozku a našeho vědomí.

 

Léčivé látky se v ájurvédské medicíně aplikují nosními cestami a působí příznivě na mysl. Velké množství toxinů se hromadí v dutinách, krku, nosu nebo hlavě a nejjednodušší cestou je jejich vyloučení nosem. Životní energie vstupuje do těla vzduchem přes nos. Tato životní energie působí na smysly, motorické funkce a řídí duševní činnosti, paměť, koncentraci a intelekt. Narušená činnost této životní energie způsobuje bolest hlavy, ztrátu paměti a oslabení smyslů.

 

Jedná se o velmi účinnou metodu u poruch krku a čelisti, bolesti hlavy, migrén, zánětu a zahlenění dutin ci nadměrné citlivosti obličeje. Je také doporučenou procedurou při únavě. Dochazí ke zlepsšeni zraku, používá se na ušní problémy, bolest v dutinách, bolest zubu, onemocnění dásní, problémy s řečí, mdloby. Zejména v zimním období vhodně chraní před chřipkou, nachlazenim a virozami.

 

45min, 795Kc

 

www.planetzen.cz