úterý 21. červen 2016 0:00

Léto 2016 v THERMAL CORVINUS Veľký Meder

Pokud plánujete výlet k vodě a chcete jej spojit se zábavou, adrenalinem a zároveň mít dobře postaráno o ratolesti, zkuste navštívit Veľký Meder. Termální koupaliště THERMAL CORVINUS Veľký Meder má letos otevřených až 10 bazénů. Celkový rozsah vodní plochy je 3910 m2 přičemž teplota vody dosahuje 25 až 37 ° C.

Geotermální voda ve středisku má blahodárné účinky na pohybové ústrojí. Na své si tu přijdou milovníci vířivek, rekreační plavci i sportovci. Pro ně je k dispozici 50 metrů dlouhý plavecký bazén. Pro nejmenší návštěvníky je určen venkovní dětský bazén s hracími elementy jako vodní trychtýř a vodní dělo. Středisko má sedm vzrušujících adrenalinových atrakcí.

 

Jejich součástí jsou skluzavky a tobogány exotických tvarů a pestrých barev. Návštěvníkům poskytují přejezd tobogánových potrubím s vyústěním na obrovskou rampu nebo do pestrobarevného trychtýře. Areál se vyznačuje útulným prostředím, čemuž napomáhá bohatá zeleň a přilehlý lesopark. Nechybí stravovací zařízení fast food ani klasické restaurace. Pro rodiče s dětmi je během léta k dispozici Ostrov drobečků, kde se tým bavičů postará o potomky, zatímco rodiče mohou klidně relaxovat. Středisko celoročně pořádá animační programy.

 

Děti se určitě zabaví na diskotéce pro nejmenší, dospělí na vodním aerobiku nebo procházkou mezi korunami stromů na lanové dráze Tarzania. Během letní sezóny zaplatí dospělý návštěvník za celodenní pobyt 9,50 eur. Rodinný balíček určený pro dvě dospělé osoby a jedno dítě pořídíte za 22 eur. Ubytovaným hostů se poskytnuty extra slevy. Letní sezóna bude potrvá do konce srpna. Veľký Meder se může pyšnit nejvyšším počtem slunečných dnů na Slovensku. Přivítá vás zde proto pravděpodobně příjemné letní počasí.

 

Během nadcházejícího léta čeká na návštěvníky několik překvapení. Veselou atmosféru zažijí na Aqua karnevalu a Gastro festivalu spojeném s výstavou kvalitních vín. Novinkou budou večerní koncerty různých country, rockových, swingových a folkových kapel. Ty se uskuteční přímo v areálu střediska a budou se konat od úterý do pátku. V sobotu se budou moci účastnit diskotéky v tanečním rytmu.

 

Webové stránky: www.thermalcorvinus.sk

 

Chcete vyhrát víkendový pobyt pro dvě osoby v THERMAL CORVINUS Veľký Meder?

 

Pak stačí správně odpovědět na naši soutěžní otázku a mít štěstí:

 

Jaký je celkový rozsah vodní plochy THERMAL CORVINUS Veľký Meder?

 

Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 19. 7. 2016 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla.

 

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "THERMAL CORVINUS".

 

Vyhrává 299. správná odpověď.