středa 25. duben 2018 0:00

Svatební relax na zámku

Ať už máte před svatbou, nebo právě po ní, nezapomínejte společně odpočívat. Nervozitu a stres přijďte odhodit do pražského Wellness Infinit v kouzelném prostředí krčského zámku, kde na vás čeká svět relaxace s masážemi, whirlpooly a saunami.

Jen co otevřete dveře do wellness, dýchne na vás příjemná vůně a jedinečná atmosféra. V přítmě osvícených zámeckých komnatách na vás čeká široká paleta služeb od privátních saun, přes privátní whirlpooly a masáže, až zážitkové balíčky pro dva, které jsou doslova stvořené pro svatebčany.

 

Odpočinek v soukromí

 

Pokud chcete vypotit všechny neduhy nebo se prohřát, vyzkoušejte finskou saunu, kterou budete mít jen sami pro sebe. Saunování si můžete zpříjemnit kosmetikou, kterou vám nabídnou slečny na recepci. U sauny je ledový bazének s vodopádem, který vybízí ke zchlazení rozehřátého těla, útulná odpočívárna s relaxačním lůžkem pro maximální pohodlí po sauně a sprcha.

 

Ideální je zkombinovat saunu s druhou wellness zónou a skočit do vířivého whirlpoolu. Na jednotlivých sedátkách se dají vyzkoušet různé druhy hydromasážní, které si sami ovládáte. Součástí privátního whirlpoolu je sprcha a pohodlné relaxační lůžko, na kterém můžete s partnerem příjemně rozjímat.

 

Do prostoru privátních zón si můžete kdykoli objednat občerstvení vnitřní telefonní linkou. Příjemná obsluha pro vás připraví nealkoholické i alkoholické nápoje, kvalitní vína či šampaňské a občerstvení ze zámecké kuchyně šéfkuchaře Ondřeje Slaniny, který dokáže vykouzlit opravdu vynikající delikatesy.

 

Tajemství Infinit masáže

Doporučujeme po návštěvě wellness zón prozkoumat i svět masáží, který nabízí nepřeberné množství zajímavých procedur jako je například antistresová masáž hlavy, medová nebo aromaterapeutická masáž.

 

Specialitou wellness centra je Infinit masáž, což je naprosto dokonalá procedura, která se podřídí vašim přáním a potřebám. Infinit masáž je sestavená přímo na míru tak, aby co nejlépe uvolnila svaly a ulevila namáhaným zádům či končetinám.

Velmi zajímavou procedurou je rituál Freya, který v sobě snoubí jedinečnou kombinací olejů, bambuckého másla a ostružinového oleje, a to je pro vaši pokožku doslova balzámem na duši.

 

Ve dvou se to lépe táhne

 

Jestliže se chcete s partnerem nechat opravdu rozmazlit, vyzkoušejte zážitkové balíčky pro dva, které kombinují privátní wellness zóny s různými druhy masáží či zábalů. Doporučujeme třeba Infinit Chateau den, což je tříhodinová relaxace, kde váš odpočinek začíná v příjemně prohřáté privátní sauně, pokračuje společnou masáží ve dvou provoněných masérnách a poté se setkáte v privátním whirlpoolu s lahví dobrého sektu či zážitkové vína.

 

Neváhejte ani minutu a přijďte se s vaším snoubencem či manželem nechat hýčkat těmi nejlepšími odborníky v oblasti wellness.