středa 29. listopad 2023 0:00

Darujte svým blízkým radost s originálními dárky ze Starbucks

Období obdarovávání je tady! I letos má Starbucks na seznamu dárků pro každého něco. Originální vánoční motivy zdobí novou limitovanou nabídku hrnků, termosek, lahví, cold cupů a opakovaně použitelných kelímků, abyste si své oblíbené vánoční nápoje mohli vychutnat s ohledem na životní prostředí.

Opakovaně použitelné kelímky Reusable Cups byly pro sváteční období obarveny do červena a opatřeny jedinečným metalickým vzhledem. Limitovaná kolekce originálního merchandise Starbucks obsahuje ideální dárky, jimiž můžete obdarovat sami sebe, ale jistě potěší i vaše blízké. V nabídce jsou i vánoční balíčky, které kombinují limitované sváteční kousky z vánoční nabídky s nejoblíbenější zrnkovou kávou a kávovými kapslemi. I letos můžete obdarovat své blízké originálními dárkovými poukazy dostupnými ve všech kavárnách Starbucks. Vánoční kolekce Starbucks jistě potěší vaše nejbližší a společné chvíle s lahodnou kávou budou tím nejkrásnějším dárkem.

 

Pokud si necháváte nápoj připravovat do vlastního, například červeného opakovaně použitelného kelímku, můžete si kromě vánoční atmosféry užít i slevu 10 korun na každém nápoji.

 

Soutěž: Vyhrajte vouchery do STARBUCKSU!

 

Otázka: Jaké byravy mají pro sváteční období opakovaně použitelné kelímky Reusable Cups?

 

 

Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 5.12 2023 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla. 

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "Starbucks".  Pět z vás vyhrají přednabitou kartičku do Starbucks. Vyhrává 5, 10, 15, 20, 25. správná odpověď.