Apetit

středa, 20 červen 2018
Cesta Cédrica Picota k titulu světově uznávaného someliéra byla dlouhá. Jeho profesní dráha ho přivedla až do kulinářského ateliéru Ola Kala v Praze, kde bude pořádat kurzy o víně. Základem jeho vytříbených chutí mu v dětství byla pestrá domácí strava z domácích surovin.
čtvrtek, 14 červen 2018
Celá řada potravinářských a zemědělských výrobků má u spotřebitelů dobrou pověst a spotřebitelé vědí, že se za určitým označením schovává jistá kvalita či požadované vlastnosti daného produktu. Chráněná zeměpisná označení a označení původu jsou v tomto ohledu pro spotřebitele určitým vodítkem. Zaručují určité kvalitativní parametry.
středa, 13 červen 2018
Grilované dobroty jsou po chladných měsících vítaným osvěžením. Kuchtění venku na zahradě, na terase nebo v městských parcích má své neopakovatelné kouzlo. Pokud si chceme dopřát lákavé pochoutky, neměli bychom zapomínat na několik důležitých zásad.
úterý, 29 květen 2018
Přinášíme vám zdravé letní recepty, po kterých nepřiberete. Udělejte si pohodu, vyndejte gril a jen tak si užívejte krásné počasí. Máme pro vás recepty na hlavní jídla i na dezerty.
pátek, 25 květen 2018
Léto je tu. Abyste vypadaly v bikinách na pláži opravdu top ještě neznamená, že je třeba si odpustit letní dezerty. Jahody, ale i maliny nebo borůvky jsou hlavní složkou dokonalých letních zákusků, kterými uchvátí každá hostitelka.
čtvrtek, 24 květen 2018
Přípravy na plavkovou promenádu pomalu vrcholí a vy si stále lámete hlavu, jak vyzrát nad zbývajícími tukovými polštářky? Je dost pravděpodobné, že chybujete v naprostém základu – ve stravě. Mnoho žen má za to, že v boji za novým tělem musí drasticky omezit svůj denní příjem.
pátek, 18 květen 2018
Světové studie prokázaly léčivé účinky látek obsažených v kávových zrnech. I přesto se však najdou někteří odborníci, kteří důkazy vyvrací. A tak vzniká prostor, pro neustálou diskusi, spekulaci a výměnu názorů. Pojďme společně proniknout do voňavého světa kávy, představit si správný způsob přípravy a ukázat si možnosti, jak zužitkovat zdravý obsah, který tato plodina ukrývá. 
pondělí, 30 duben 2018
Krásné vůně, teplo, pohoda, lenošní či sport a pobyt u vody jsou znakem letních dní. Kdo by chtěl trávit většinu času v kuchyni? Proto Mlékárna Valašské Meziříčí společně s Vendulou Špetlíkovou alias Vendy, známou blogerkou, autorkou kuchařek a televizních pořadů a Jirkou Sýkorou, desetibojařem, mistrem světa v juniorech a mistrem Evropy v kategorii do 23 let, natočila další recepty pro mlsné jazýčky.
pátek, 13 duben 2018
Indická kuchyně se u nás stává stále populárnější, a to především díky svým jedinečným chutím a ingrediencím. Hlavní složkou téměř všech pokrmů je výrazné koření, různí se i způsobem přípravy surovin. Zásadní je oblast Indie, ze které jídlo pochází, protože se liší podle regionů i náboženství.
čtvrtek, 22 březen 2018
Každá země slaví velikonoční svátky jinak. Nad některými zvyky budete vrtět hlavou, jiné jsou úsměvné. Nechali byste se dobrovolně ukřižovat? To raději české vyšlehání. Ať už dodržujte zvyky nebo ne, podle kalendáře na nás již dýchá jaro, tak proč si ho nezpříjemnit i několika velikonočními tipy.
Strana 1 z 32