neděle 26. listopad 2017 0:00

Předvánoční úklid, pečení i vaření s radostí i lehkostí

Jak zvládnout předvánoční přípravy a k tomu si ještě v klidu vychutnat adventní atmosféru? Vsaďte na osvědčené pomocníky – úklidový systém Kobold a multifunkční kuchyňský přístroj Thermomix® od společnosti Vorwerk CS k.s., která letos slaví 25. výročí na českém trhu.

Domácnost jako ze škatulky, na stole voní cukroví a domácí vánočka, rodina kolem stolu si užívá slavnostní náladu...

 

Sen mnoha hospodyněk, ale realita bývá trochu víc hektická. Co s tím? Rezignovat na úklid? Objednat vánoční cukroví? Ne. Vše se dá zvládnout s pomocí inteligentních spotřebičů. Úklidový systém Kobold VK200 se postará o prach a nečistoty, multifunkční přístroj Thermomix® uvaří a pomůže s přípravami vánočních dobrot.

 

Od podlahy ke stropu rychle a efektivně

Úklid se systémem Kobold VK200 je neuvěřitelně jednoduchý a přesto důkladný. Díky praktickým nástavcům a příslušenství zvládne dokonale uklidit každý povrch v domácnosti a to doslova od podlahy až po strop.

 

Na údržbu koberců a pevných podlah je určen automatický elektrický kartáč Kobold EB400. Pomocí senzorů rozpozná typ povrchu a tomu přizpůsobí výkon, rychlost a vzdálenost kartáče od podlahy. Elektrický kartáč na čalounění Kobold PB440 slouží k odstraňování prachu, drobků nebo chlupů domácích mazlíčků z polštářů, sedaček a jiných čalouněných povrchů.


V kombinaci s dalšími nástavci je tento kartáč ideální i pro hygienickou údržbu matrací.

Chloubou systému je revoluční nástavec Kobold SP530 na čištění všech druhů pevných podlah. Jedním tahem vysává i vytírá zároveň. Na 20 m2 podlah stačí pouze 100 ml vody a pár kapek čisticího prostředku. Ušetříte nejen za vodu, ale i spoustu drahocenného času.

Jednou z největších výhod úklidového systému Kobold je jeho unikátní filtrační systém, který ocení zejména v domácnostech s alergiky nebo astmatiky. Filtrační sáčky FP200 Premium 3v1 zachytí a bezpečně uzavřou 99,99 % všech částic, které mohou vyvolávat alergie. Od nezávislého testovacího institutu TÜV Nord získaly certifikaci „Vhodný pro alergiky".

 

Úklidový systém Kobold VK200 je zárukou čisté a zdravé domácnosti.

 

Sváteční menu svěřte Thermomixu®

V rámci předvánočního úklidu udělejte v kuchyni místo pro jednoho sympatického kuchaře. Multifunkční kuchyňský přístroj Thermomix®
TM5 s přehledem zvládne práci za 12 různých pomocníků a přitom nezabere více místa než list papíru. Váží, míchá, mele, seká, šlehá, hněte, emulguje, ohřívá, vaří, a dokonce vaří i zdravě v páře.

 

Součástí nabídky Thermomix® je i online receptová platforma Cookidoo® s nepřeberným množstvím inspirace pro každodenní vaření. Recepty vznikají v dílně receptových vývojářů a s přispěním předních kulinárních expertů. Jsou přehledně členěny podle tématu nebo zaměření, nechybí ani sekce pečení, sváteční menu nebo „na party". Na své si přijdou i vegetariáni, vegani či uživatelé se speciálními stravovacími požadavky. A to není všechno. Pomocí příslušenství Cook-key® si uživatel přes wifi připojení snadno přenese vybrané recepty přímo na displej Thermomixu®. Samotné vaření je už pak snadné díky integrované váze, přednastavené teplotě, rychlosti
a času v každém kroku.

 

Thermomix® představuje zcela novou éru vaření a inspirace v domácnosti. Co se tedy letos pustit do výroby jedlých dárků? Vaječný likér či domácí vánočka potěší každého.