středa 15. srpen 2018 0:00

Tuňákové novinky od Rio Mare přináší méně kalorií a více chuti

Dokonalá kombinace chuti a lehkosti bez nutnosti odkapání. Nové varianty tuňáka Rio Mare jsou zdravé, nízkokalorické a mají vynikající chuť. Rio Mare Leggero má o 60 % méně tuků. Rio Mare Natura nabízí přirozenou chuť tuňáka bez nutnosti odkapání. Obě varianty obsahují maso tuňáka prvotřídní kvality, špetku soli a malé množství extra panenského oleje nebo vody a jsou vyrobené speciální výrobní technologií. Chutné novinky najdete v obchodech za doporučenou cenu 189,90 Kč.

Obě tuňákové novinky se vyrábějí inovativní a patentovanou technologií. Ta využívá ke konzervaci tuňáka upravenou atmosféru bez nutnosti použití velkého množství vody nebo olivového oleje. Výsledkem je větší obsah prvotřídního tuňáka bez zbytečného odkapávání olivového oleje či slaného nálevu.

 

Tuňák Rio Mare Natura je vhodnou volbou pro zdravý životní styl. Díky nové technologii, která umožňuje přidat je kapku vody, si tuňá

Tuňáková pochoutka Rio Mare Leggero je lehká nejen svým názvem „Leggero“. Má totiž o 60 % méně tuků než klasický tuňák Rio Mare v olivovém oleji. Lehký pokrm je ideální pro ty, kteří vyhledávají méně kalorií při zachování vynikající chutě. Novinka obsahuje tuňáka Rio Mare v nejlepší kvalitě, kapku extra panenského olivového oleje a špetku soli.

 

Rio Mare Leggero se prodává v balení 3 x 60 g za doporučenou cenu 189,90 Kč, Rio Mare Natura pak v balení 3 x 56 g za stejnou doporučenou cenu.

 

Tip na zdravou a lehkou večeři: Tuňák Rio Mare Leggero s divokou rýží, rajčaty a čerstvou okurkou

 

Obtížnost: lehká

Čas přípravy: 30 minut

 

Ingredience: 3 konzervy Rio Mare Leggero, 200 g barevné divoké rýže, 1 salátová okurka, 1 malá červená cibule, 300 g cherry rajčátek, 50 g extra panenského oleje, list vinné révy nebo jiný salátový list, sůl

 

Příprava: Divokou rýži uvaříme dle návodu v osolené vodě. Omytá cherry rajčátka nakrájíme na čtvrtky, okurku a červenou cibuli nakrájíme na tenké plátky. Nakrájenou zeleninu smícháme s uvařenou rýží, dochutíme solí, extra panenským olejem a přimícháme tuňáka Rio Mare Leggero. Vše dobře promícháme a servírujeme na listu vinné révy nebo jiném salátovém listu.