úterý 3. únor 2015 0:00

Známé ženy s knírem

Do českých kin jde lehce zhýralá komedie s Gwyneth Paltrow a Johnny Deppem, který ve filmu Mortdecai: Grandiózní případ nosí excentrický knír. Mužnou ozdobu horního rtu si vyzkoušela i řada celebrit, která si slavnostní premiéru zábavné komedie nenechala ujít. Především ženám pak typická mužská chlouba hodně slušela.

„Filmy s Johnny Deppem mám ráda a situace na hranici akčního filmu a absurdního humoru v Mortdecaiovi mě moc bavily. Ale ten jeho knír, ten bych mu shodila stejně jako Gwyneth Paltrow," smála se po premiéře Míša Doubravová. Naráží tím na fakt, že postava, kterou skvělá Gwyneth Paltrow hraje, nazývá Deppův knír „vagínou na obličeji".

 

Svůj vlastní knír si přinesl herec Pavel Soukup, kterému ovšem jednoznačně sluší. „Krimikomedie nikdy nezklame. Tady bylo napětí i humor, až černý, což mám rád. Jednoznačně se mi to líbilo. Je to film, který časem vyzraje. Ideální pro relaxaci. Doporučuji k němu dobrou večeři, skleničku vína a hurá do sálu. Odejdete osvěženi," pochvaloval si herec a dabér, jenž přišel s celou rodinou.

 

Bohuš Matuš s dlouhovlasou kníratou přítelkyní pak vypadali jakoby z Mortdecaie vypadli.

 

Knír ale může i sbližovat. Zábavu s ním si užili i Veronika Nová a Ruda z Ostravy, kteří se od svého rozchodu viděli prý poprvé a jejich setkání proběhlo ve znamení smíchu. Před premiérou i během filmu.

 

Knír si vyzkoušely Míša Doubravová s přítelem, Kristýna Janáčková, Lucie Šilhánová, Veronika Nová, přítelkyně Bohuše Matuše, a taky Marián Vojtko, Bohuš Matuš, Jan Rosák, Pavel Soukup