úterý 18. duben 2017 0:00

ALO diamonds - kolekce jaro/ léto 2017

Klenotnictví ALO diamonds je proslulé šperky s vysoce vzácnými barevnými diamanty. Ty samozřejmě nechybí ani v nové kolekci jaro/ léto 2017, která představuje prsteny, náramky, náhrdelníky a náušnice v široké pestrobarevné paletě.

Letní barvy ve všech odstínech modré, zelené, růžové, fialové nebo žluté vyniknou v dlouhých náhrdelnících nebo koktejlových prstenech v hladkém kulatém kabošonovém brusu.

 

Z drahokamů jsou zde zastoupeny safíry, růženíny, chalcedony, korály, tyrkysy, topazy, citríny, turmalíny Vzácný fialový jadeit je starodávný posvátný drahokam Dálného východu, který dle pověstí přináší svým nositelům lásku a prodlužuje život. Jejich chladivou jemně fialovou barvu můžete vůbec poprvé obdivovat v kolekcích ALO diamonds v sadě, kterou tvoří náhrdelník, prsten a náušnice.

 

Nechybí ani pro ALO diamonds typické prsteny s diamantovými květinami či motýly v růžovém, žlutém i bílém zlatě, jež k létu nepochybně patří.

 

ALO diamonds vyrábí oslnivé šperky s diamanty a barevnými drahokamy různých kolekcí a stylů. V nabídce najdete zásnubní, snubní prsteny, řetízky, náušnice a dětské náušnice, přívěsky, náhrdelníky, náramky, brože, manžetové knoflíčky a další šperky v různých cenových relacích.

 

Šperky lze pořídit ve všech buticích ALO diamonds:

Praha - Palladium,

OC Nový Smíchov, OC Chodov,

Centrum Černý Most, Brno - Olympie,

Ostrava - Forum Nová Karolina