úterý 8. září 2015 0:00

Soutěž: Zažeň žízeň s letní novinkou Birell Pomelo & Grep

První nealko pivo u nás přichází s osvěžujícím spojením chutí pomelo a grep. Nečekaná letní kombinace pivní chuti a citrusů tě příjemně osvěží. Objev její dokonale vyladěnou chuť. Nový Birell Pomelo&Grep je ideální parťák k běhání, jízdě na kole, plážovému volejbalu nebo k vodě. Buď aktivní a odměň se osvěžující sladko-hořkou chutí. Nejlépe chutná pořádně vychlazený a nemusíš se bát žádných konzervačních látek, umělých barviv ani umělých sladidel.

Žij aktivně s Birellem a mrkni na web v pohybu.cz. Dozvíš se tam spoustu letních tipů a nabereš inspiraci na aktivní léto. Určitě tě hned napadne, co nového podniknout s nejoblíbenějším a nejprodávanějším nealko pivem v České republice. V tuto chvíli jsou na trhu tři ochucené varianty Birellu. Novinku Pomelo&Grep doplňuje Birell Limetka&Malina a Birell Zázvor.

 

Užij si letní příchuť Birell Pomelo&Grep. Odpověz na soutěžní otázku a vyhraj karton osvěžující letní novinky.

 

Pravidla soutěže:

 

Pět soutěžících, kteří správně odpoví na soutěžní otázku a poskytnou všechny povinné údaje, mohou vyhrát 2 kartony nealko piva Birell Pomelo & Grep. Soutěžit můžete od 10.9. do 1.10. 2015. 

 

Soutěžní otázka:

 

Co ti ukáže, že je plechovka nealko piva Birell správně vychlazená?

 

a. termo bod

 

b. termo vločka

 

c. termo sněhulák

 

Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 1. října 2015 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla.

 

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "birell"

 

Výherci budou kontaktování emailem či telefonicky. Vyhrává 50, 100, 150, 200 a 250 správná odpověď.