úterý 13. říjen 2015 0:00

PUMA představuje pánskou sportovní kolekci a má pro vás soutěž!

PUMA opět přináší skvělé sportovní kousky. Oblečení a boty z nové kolekce nejen skvěle vypadají, ale jsou vyrobené z kvalitních funkčních materiálů. Budete v nich vypadat fantasticky a stejně tak se v nich budete při pohybu i cítit.

Základem sportovní výbavy jsou kvalitní a pohodlné boty. Novinkou je model PUMA IGNITE XT, který je navržen pro maximální intenzitu tréninku a navrací sportovci energii z každého pohybu. V tomto modelu trénuje i Usain Bolt, nejrychlejší muž na světě, který je také tváří nové kampaně PUMA Forever Faster zaměřené na trénink.

 

Součástí kolekce jsou také boty PUMA PULSE XT, dynamická, pružná a lehká sportovní obuv. Model PUMA PULSE XT je ideální pro všechny vnitřní i vnější tréninkové aktivity. Díky technologii EverTrain Footbed jsou boty odolné a vysoce pružné, takže se bezproblémově přizpůsobí změnám pohybu. Svrchní materiál je prodyšný a bezešvé provedení spolu s lehce polstrovanou vnitřní stélkou poskytují maximální pohodlí. Boty jsou extrémně lehké, váží pouhých 173 g.

 

Váš trénink usnadní triko s technologií ACTV, ať už s krátkým nebo dlouhým rukávem. Technologie ACTV podporuje činnost a regeneraci svalů díky stimulačním pásům strategicky umístěným na vnitřní straně. Obě trika jsou vyrobena z lehkého funkčního materiálu, který odvádí od těla přebytečnou vlhkost.

 

Také pánské šortky PUMA MA POWER ACTV 2-in-1 disponují touto speciální technologií, a to zrubu kompresní části šortek. Součástí nové kolekce jsou i jednovrstvé šortky PUMA Nightcat 7" Shorts. Ty jsou vyrobeny z lehkého, pružného a mechanicky odolného materiálu s technologií PUMA coolCELL, která odvádí přebytečnou vlhkost od těla a lépe reguluje tělesnou teplotu. Strategicky umístěné síťované panely zaručují perfektní prodyšnost v kritických tepelných zónách. Reflexní prvky zajistí lepší viditelnost i ve zhoršených světelných podmínkách. Šortky mají na zadní straně nepromokavou kapsu na zip.


Veškerou výbavu na trénink stačí dát do sportovní tašky PUMA ACTIVE TR DUFFLE BAG. Taška má velkou prostornou kapsu na zip, boční kapsu na boty a menší síťovanou kapsu na drobnosti. Díky nastavitelnému ramennímu popruhu s polstrováním je její nošení velmi pohodlné. Taška má zpevněnou základnu a drží tak svůj tvar. Navíc taška skvěle vypadá a barevně ladí s celou kolekcí. Nezbývá, než vyrazit na nákupy třeba do PUMA Concept Store v pražském Palladiu!

 

Soutěž:

 

Soutěží se o pánské červené sportovní triko PUMA Graphic 1up S/S Tee ve velikosti M. Stačí správně zodpovědět soutěžní otázku a triko může být vaše!

 

p7Dz-HBL-f9r PVi2e4NH6 6OzqObGdldTr1gQXLoV-jp4KQH4JFh9Wo33JhtGt-3MD3iko

 

Soutěžní otázka:

 

Jak se jmenuje technologie, kterou disponují některé sportovní produkty od PUMY, a která odvádí od těla přebytečnou vlhkost?

 

a) PUMA Faas

b) PUMA ACTV

c) PUMA coolCELL

 

Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 25. října 2015 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla.

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "puma".