čtvrtek 15. říjen 2015 0:00

LidskáSíla.cz: Nová služba chce změnit trh s úklidovými službami

Objednat si domácí hospodyni na úklid jednoduše jen na pár kliknutí? To a mnoho dalšího nabízí nová unikátní online služba LidskáSíla dostupná na https://www.lidskasila.cz/, která se ze začátku zabývá online zprostředkováním úklidu domácností. Založil ji Robert Vojáček, mladý podnikatel, který byl ve vedení úspěšné taxislužby Liftago, společně se svojí přítelkyní Michaelou Somolovou (semifinalistkou České Miss 2011). Šanci dává i novým šikovným dámám i pánům, kteří mají zájem si vydělat.

„Měníme trh úklidu domácnosti, který je špatný snad ve všech ohledech (transparentnost, důvěra, kvalita, rychlost, jednoduchost), na službu 21. století, která bude dostupná většině domácností," uvádí zakladatel LidskéSíly Robert Vojáček. Stačí jen sednout k počítači a párkrát kliknout, zadat platební kartu a další den domů přijede vyškolená a profesionální dáma na úklid. Je to jako kouzlo, magie.

 

Člověku to přijde jednoduché, ale jsou za tím hodiny tréninků, školení, poctivé výběrové řízení, automatické přiřazování dam na úklid dle lokality, rozvrhu a mnoho dalšího.

 

Stav trhu v ČR a co chce LidskáSíla.cz změnit?

LidskáSíla.cz si neklade za cíl změnit jen trh úklidu. „U nás je obecně problém s kvalitou služeb od jednotlivců – počínaje dámami na úklid, řemeslníky, fitness trenéry a dalšími a hlavně pro-zákaznickým servisem," míní Michaela Somolová, která vede provoz a dává projektu lidskost.

 

Samy dámy berou 110 korun na hodinu a mají podporu v kolektivu. Vědí, jak mají komunikovat a na co se zeptat. Po úklidu se samy ohodnotí, projdou „checklist" aby na nic nezapomněly, a ještě zákazníkům nechají v bytě papírek, kde je napsané, které přípravky pro péči o domácnost je třeba dokoupit. Chcete být součástí týmu? Stačí napsat na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Pro více informací navštivte https://lidskasila.cz.

 

Jak funguje LidskáSíla.cz?

LidskáSíla.cz je online platforma, která propojuje zákazníky s nezávislými profesionály. Díky tomu si jednoduše rezervujete čas a druh úklidu a následně budete propojeni s vhodným pracovníkem.

 

Jak je LidskáSíla.cz odlišná od běžné úklidové agentury?

Na rozdíl od jiných firem na trhu předem uveřejňují veškeré ceny. Zákazník tak vždy zná cenu za úklid dopředu. Nenajdete zde ani žádné registrační poplatky. Garantují vám kvalitu úklidu. Pokud tedy nebudete spokojeni, můžete bez udání důvodu úklid do 24 hodin reklamovat.

 

Jak je zajištěná náhrada při poškození majetku?

LidskáSíla.cz má sjednané pojištění proti poškození věci až do výše 10 miliónů u České Pojišťovny.

 

Můžu využít služby LidskáSíla.cz pro nekomerční prostory?

Samozřejmě. Uklízí nejen v domácnostech, ale také ve firmách.

 

V jakých městech LidskáSíla.cz funguje?

V současné době je LidskáSíla.cz aktivní pouze v Praze. Start v dalších městech a celorepublikové působení mají v plánu do budoucna.

 

Jaká je cena za úklid?

Cena za úklid je daná frekvencí vašich úklidů. Cena jedné hodiny u pravidelného úklidu každý týden - 140 Kč/hod., jeden úklid každé dva týdny - 155 Kč/hod., jednorázový úklid - 169 Kč/hod.

Minimální počet hodin pro objednání úklidu jsou tři hodiny. Úklid je prováděn v běžném rozsahu.

 

Soutěž:

 

Chcete vyhrát voucher na úklid a vyzkoušet služby projektu LidskáSíla.cz?

 

Pak odpovězte na naši soutěžní otázku:

 

Kdo stojí za projektem LidskáSíla.cz?

 

Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 29. října 2015 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla.

 

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "úklid".

 

Vylosovaní výherci získají voucher na úklid v hodnotě 400 Kč.