úterý 9. únor 2016 0:00

Jednoduše útulnější bydlení s Tchibo

Domov je pro nás to nejkrásnější místo, a proto má být pohodlný a vlídný. Pokud si s přicházejícím jarem chcete bydlení ještě více zútulnit, zkuste světlé a uklidňující barvy, moderní doplňky a kupříkladu kubický skandinávský design. Právě na tyto detaily se zaměřuje aktuální kolekce Tchibo s názvem Bydlení v pohodě.

Originální solitéry této kolekce mohou být i zajímavým dárkem pro vašeho partnera, pokud slavíte valentýnský svátek zamilovaných. Radost rozhodně udělají rozmanité povlaky na dekorační polštáře, které zútulní každý interiér, designové svícny, jež mu dodají jedinečnou atmosféru, aromatické sady pro neopakovatelné romantické okamžiky nebo měkký pléd, který zpříjemní všechny chvilky relaxace.

 

Tchibo je samozřejmě především káva neobyčejné chuti a aroma, ale postupně jsme si tuto značku zvykli spojovat i s širokou nabídkou spotřebního zboží, která je každý týden nová a jinak tematicky zaměřená, od vybavení domácnosti a kuchyně přes módu, sport, elektroniku, hračky, šperky až po zahradu.

 

j Qm6B0PQx1jF58-DF39D1 KKwrnFA-ujuPgTRI-7T4rEXfjbzWA08WYz2JRpFtu7LDneloNakupovat lze v prodejnách, ale i e-shopu www.tchibo.cz, kde je kromě aktuální nabídky i sekce Oblíbené kousky, ve které se skrývá stálý sortiment nejoblíbenějších bestsellerů. Jde o výrobky, jež si zákazníci nejvíce žádali, a proto jim jsou k dispozici neustále. Objevte jedinečný svět Tchibo, který vám nabídne radost pro každou příležitost.

 

Soutěžní otázka:

 

Jak zní současný slogan značky Tchibo?

 

1. Objevte jedinečný svět Tchibo.

2. Každý týden nová inspirace s Tchibo.

3. Tchibo – svět plný překvapení.

 

Čtyři výherci získají dárkový poukaz Tchibo v hodnotě 300 Kč a 250g balení mleté pražené kávy Tchibo Exclusive.

lXJV4oIDgHV TrTEQ-y3BZlUkQB4fKXFyPv0xcI3RhYFEl0PIb8kvwMWhViPIhFkKi6dcJQ

 

Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 16. 2. 2016 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla.

 

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "Tchibo"