úterý 17. květen 2016 0:00

Soutěž: Vyhrajte vysoušeč vlasů nebo epilátor a čisticí kartáček 2v1 od značky Braun

Představujeme novinky od značky Braun jaro-léto 2016, kterými jsou: Vysoušeč vlasů Braun Satin Hair 5 PowerPerfection a Braun Face pro pro vaši oslnivě zářivou pleť.

Pro vaši oslnivě zářivou pleť

 

S novým Braun Face, prvním epilátorem a čisticím kartáčkem 2v1 na světě, bude vmžiku vaše pleť hladká, zářivá a viditelně zdravá. Hlava epilátoru precizně a efektivně odstraní i neviditelné chloupky. Díky jednoduché výměně hlavy a z epilátoru Braun Face se stane efektivní kartáček pro hloubkové čistění pórů. Osvoboďte se od nedokonalostí pleti a dejte vyniknout vaší zářivé tváři! Doporučená maloobchodní cena je od 1 999 Kč.

 

Vysoušeč vlasů Braun Satin Hair 5 PowerPerfection
Kolekce Braun PowerPerfection - extra silné, kompaktní a ultralehké vysoušeče pro krásný účes snadno a rychle.

Vysoušeč Braun Satin Hair 5 HD 580 (2500W)

 

Satin Hair 5 je kompaktní a se zabudovanou iontovou technologií viditelně eliminuje krepatost vlasů. Navíc ideálně kalibrované ventilátory rozdělují teplo rovnoměrně, takže se vlasy vysoušejí efektivně, aniž by se přesušily. Vybírat lze se tří stupňů teplot a dvou stupňů rychlosti a pro zafixování účesů slouží ochlazovací funkce. Dostupný je také s difuzérem.

 

Doporučená cena Braun Satin Hair 5 HD 580 je 1 299 Kč.

 

Soutěž:

 

Chcete vyhrát jednu z novinek od značky Braun? Pak stačí správně odpovědět na naši soutěžní otázku a mít štěstí:

 

 Víte, jaká slavná žena je celosvětovou ambasadorkou krásy pro značku Braun?

 

a) Emma Watson

b) Taylor Swift

c) Jessica Alba

 

Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 15. 6. 2016 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla.

 

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "Braun".

 

Vyhrává 99., 199., 299. a 399. správná odpověď.