pondělí 24. duben 2017 0:00

Grilovací inspirace sýry ROUGETTE

Letní večer, vůně hořícího dřeva a parta nejbližších, se kterými je dobře. Sezóna letního grilování je za dveřmi. S čím letos u grilu oslníte? Vyzkoušejte krémové, jemně vyzrálé sýry ROUGETTE vyrobené speciálně pro gril a sklidíte potlesk.

Proč to jde se sýry ROUGETTE tak snadno?

 

ROUGETTE grilovací sýry jsou speciálně vyrobené pro úpravu na grilu nebo na pánvi. Pro jejich přípravu není třeba žádné balení do alobalu. Sýr se nelepí na rošt ani nevytéká. Jednoduše ho vyjmete z obalu a položíte na gril. Za 6 až 9 minut máte hotovo a zvládne to s přehledem i Vaše mužná polovička. Grilovací lahůdku ROUGETTE můžete připravit v příchutích krémový, bylinky a chilli. Bylinky nebo koření jsou přímo v těstě sýru, nikoli jen na povrchu. Aroma bylinek a koření se tak při grilování krásně uvolní do celého sýra. Bonusem navíc je, že sýr je přirozeným procesem zrání bezlaktózový.

 

Sýry ROUGETTE na gril v gramáži 2x 90g jsou k dostání na pultech obchodů běžně za 89Kč. V akci je nakoupíte za 69Kč.

Proč servírovat delikatesní, jemně vyzrálý sýr jen tak s chlebem? Nebyla by to škoda? Vyzkoušejte dva recepty, se kterými se právem stanete mistrem grilu.

 

ROUGETTE Cheesburger s grilovanou zeleninkou a klíčky 2 porce

 

Co je třeba koupit: 1 balení grilovacího sýra ROUGETTE (2ks) 2 napůl rozkrojené housky (nejlépe špaldové) lilek cuketa ledový nebo římský salát

rajčátka rukola klíčky (např. ředkvičky) BBQ omáčka dle chuti

 

Jak na to: ROUGETTE ugrilujeme nebo opečeme na pánvi dozlatova podle návodu na obale. Rozkrojené půlky housek zlehka opražíme na grilu, kde připravíme zároveň na plátky pokrájenou cuketu a lilek. Burger klasicky sestavíme - do opražené housky odspodu salát, sýr ROUGETTE, grilovanou cuketu a lilek, čerstvá rajčátka, rukolu a posypeme klíčky. Na závěr můžete dochutit kapkou BBQ nebo Nachos omáčky. Během pár minut je vykouzlený super cheesburger.

 

Crostini s pošírovaným vejcem a ROUGETTEm 4 porce

 

Co je třeba koupit: 2 balení grilovacího sýra ROUGETTE s bylinkami (4ks) 8 krajíčků bagety nebo rustikálního celozrnného chleba bylinkové máslo 4 vejce jemné cibulové kroužky čerstvé lístky petržele

 

Jak na to: Plátky bagety nebo chleba potřeme bylinkovým máslem a ogrilujeme z obou stran dokřupava. Grilovací sýr ROUGETTE opečeme dozlatova na horkém roštu nebo na pánvi a položíme na plátky bagety. Navrch lehce posypeme kroužky cibule a petrželkou.

 

V hrnci přivedeme k varu vodu, přidáme 3 polévkové lžíce octa a špetku soli. Vejce necháme opatrně sklouznout z misky do vody a na mírném plameni pošírujeme, dokud není bílek pevný. Vejce vyndáme děrovanou naběračkou a přidáme na grilovaný sýr s cibulí a petrželkou. Navrch položíme ogrilovaný plátek bagety. Neskutečný zážitek pro fajnšmekry.

 

Soutěž:

 

Chcete vyhrát výborné sýry ROUGETTE?

 

Pak stačí jen správně odpovědět na naši soutěžní otázku a mít štěstí:

 

Jaké příchutě mají grilovací sýry ROUGETTE?

 

Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 15. 5. 2017 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla.

 

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "ROUGETTE".

 

Vyhrává 50., 100., 150., 200. a 250. správná odpověď.