úterý 2. květen 2023 0:00

Biogena DinoTea se vstupenkou do DinoParku – duo plné zábavy

Příjemné počasí je pro děti ideálním obdobím pro nezapomenutelné zážitky a dobrodružné výpravy. Biogena DinoTea ve spolupráci s DinoParkem připravily pro malé dobrodruhy překvapení, které se skrývá v každé kolekci ovocných čajů DinoTea. Dětská vstupenka do DinoParků zdarma v hodnotě 170 korun zavede holky a kluky přímo do tajuplného světa dinosaurů.

Pitný režim je pro dětský organismus velmi důležitý, a to celoročně. Čaje pro děti DinoTea kombinují prospěšnost bylinek s příjemnou ovocnou chutí, a proto jsou tím správným způsobem, jak rychle zahnat žízeň a dodat tělu adekvátní přísun tekutin s příjemnou chutí bez cukru. Nové dinosauří balení dětských čajů obsahuje 60 nálevových sáčků se šesti příchutěmi: lesní plody, mango & broskev, jahoda & echinacea, borůvka & rakytník, červený pomeranč nebo také duo malina a ostružina. Kolekci je možné zakoupit na www.tikaro.cz, www.grizly.cz a dalších vybraných e-shopech za 319 Kč.

 

Prvních 2500 zákazníků získá v limitované edici vstupenku do DinoParků v hodnotě 170 Kč.

 

Výlet do druhohor

Pravěký svět je lákavým místem téměř pro každé dítě. Fascinující dinosauři, dravé ryby i ptactvo jsou pro děti fantastickým zážitkem. Proto si česká značka čajů Biogena připravila pro letošní rok unikátní zážitek, který dítka zajisté ocení. Volná vstupenka v každé kolekci DinoTea, zajistí malým výletníkům nezapomenutelné chvíle v druhohorách. V DinoParku v Praze, Plzni, Liberci, Vyškově nebo Ostravě si děti užijí spoustu zábavy. Ani rodiče nepřijdou zkrátka, a zatímco si jejich ratolesti budou hrát, čeká je příjemný relax u výborného občerstvení.

 

Ovocné čaje – pro děti to pravé v létě i zimě

České čaje Biogena, už podle názvu, naznačují, že se jedná o prvotřídní bio kvalitu. Bylinky s láskou vypěstované na jihu Čech jsou pro malé strávníky tou nejlepší volbou. Ovocné čaje je možné pít jak teplé, tak i za studena a jsou těmi správnými společníky pro celý rok. Jejich bohatá ovocná chuť často není potřeba doplňovat cukrem, a o to je pro děti vhodnější. Ovocné čaje neobsahují kofein a jsou plné vitaminů i antioxidantů, které podporují celkovou obranyschopnost organismu a působí protizánětlivě.

Tak na zdraví!

 

Soutěž: Chcete vyhrát balíček čajů? Pak odpovězte na naši soutěžní otázku.

 

Kde všude v České republice najdete DinoPark?

 

Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 25.5 2023 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla. 

 

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "čaje"