pondělí 21. duben 2014 0:00

Soutěž o 5 balíčků s produkty od Dr.Oetkera

Směsi na přípravu perníku, kynutých buchet a bábovky patří už mnoho let k nejprodávanějším výrobkům Dr.Oetkera. Firma připravuje každým rokem pro své zákazníky překvapení - limitovaná akční balení s dárkem ZDARMA.

 Historicka makova babovka low

Směsi na přípravu perníku, kynutých buchet a bábovky patří už mnoho let k nejprodávanějším výrobkům Dr.Oetkera. Firma připravuje každým rokem pro své zákazníky překvapení - limitovaná akční balení s dárkem ZDARMA.

Nyní je součástí balení Buchet a Bábovky jemná krajka z bílého papíru s květinovým designem.

V balení Perníku pak najdou zákazníci papírovou šablonu s motivem srdíček, kterou stačí přiložit na upečený perník, pocukrovat a opatrně sundat. Je velká 30x40 cm a je možné ji použít opakovaně. Z obyčejného perníku je tak rázem originální srdíčkový moučník. Buchty, koláče, záviny či řezy a bábovka zase budou hezky vypadat, když je naservírujete netradičně na krajkové podložce.

Dorticky s brusinkami2 low

PERNÍK Dr.Oetker s šablonou s motivem srdíček ZDARMA

Dr.Oetker Pernk cukrovaci sablona

Doporučená MOC za 540 g je 39,90 Kč.

Sypká směs na přípravu perníku.

Pomocí této směsi, do které stačí přidat pouze olej a vodu, zvládnete přípravu oblíbeného moučníku během minuty.

▲ BUCHTY Dr.Oetker s jemnou papírovou krajkou ZDARMA

Doporučená MOC za 507 g je 39,90 Kč.

Sypká směs na přípravu kynutých buchet a koláčů.

Balení obsahuje směs na přípravu těsta a sušené droždí. Stačí přidat pouze vodu a olej. Ze směsi na buchty můžete připravit nejen klasické buchty plněné různými náplněmi, ovocné koláče, záviny či řezy na plech, ale i vánočku i velikonoční mazanec.

▲ BÁBOVKA Dr.Oetker s jemnou papírovou krajkou ZDARMA

Doporučená MOC za 600 g je 39,90 Kč.

Sypká směs na přípravu bábovky.

Do sypké směsi stačí přidat pouze olej a vodu a voňavá bábovka bude na stole během chvilky! Můžete ji vylepšit třeba kousky čokolády nebo polít čokoládovou polevou a posypat originálním zdobením.

Dr.Oetker Babovka krajkova podlozka

Soutěž:

Odkud pochází Vanilkový lusk „Bourbon“ Dr.Oetker?

a/ ze Srí Lanky

b/ z Madagaskaru

Pokud si nevíte rady, podívejte se na stránky www.oetker.cz

Správnou odpověď posílejte na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 15. května 2014 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, e-mailové adresy a telefonního čísla.

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "oetker"

Výherci budou informováni emailem či telefonicky.