úterý 28. červen 2016 0:00

Nová dámská edice lahví SodaStream do kabelky: originální, ekologická a stylová

Dejte sbohem nezdravým a nevzhledným PET lahvím a jejich tuctovým alternativám. SodaStream uvádí na český trh limitovanou edici. Originální stylové dámské lahve se hravě vejdou do kabelky a svým vzhledem upoutají pozornost hned, jak je z ní vytáhnete.

Při jejich návrhu spolupracovali čeští designéři a známá topmodelka Andrea Verešová. Nové designové lahve jsou zároveň skvělým řešením pro každého, komu záleží na životním prostředí.

 

Dámy, které si kromě zdravého pitného režimu potrpí i na neotřelý styl, potěší hned tři nové lahve, které skvěle doplní více či méně formální outfit stejně jako sportovní. Ať se nacházíte kdekoli - na pracovním setkání, v posilovně či v parku, při pití z této láhve rozhodně uděláte dojem.

 

Láhev s podpisem Andrey Verešové

 

Pod návrh prémiového modelu láhve "SodaStream by Andrea" se podepsala - a to i doslova - krásná modelka Andrea Verešová. „Pitný režim je pro mě nesmírně důležitý, ale jako každá žena si kromě obsahu potrpím i na obal. Proto mě nabídka na spolupráci při návrhu nové lahve SodaStream do kabelky nesmírně potěšila. Konečně je na trhu produkt, který je praktický, ekologický a přitom působí doslova jako módní doplněk," říká ambasadorka Andrea Verešová, jejíž podpis se nachází přímo na láhvi s elegantním kovovým dnem i uzávěrem.

Do práce i do fitka

 

V řadě dámských lahví do kabelky SodaStream najdete i dvojici lahví s označením Grass, které se prodávají jako dvojbalení. Jednu z nich si tak můžete přibalit do kabelky, druhou do auta či do sportovní tašky, kterou nosíte do fitness centra. Lehoučké provedení s plastovým uzávěrem dělá z těchto lahví praktický a stylový doplněk každé ženy.

 

Všechny tři nové lahve jsou vhodné pro perlivou vodu připravenou ve výrobnících SodaStream, díky čemuž můžete mít svůj oblíbený nápoj v podobě čisté či ochucené perlivé vody u sebe kdykoliv a kdekoliv. Dostatečně široké hrdlo láhve umožňuje na dochucení použít kousky ovoce.

 

Nové lahve mají objem 0,5l a jejich limitovaná dámská edice byla navržena a vyrobena společností SodaStream pouze pro prodej na českém a slovenském trhu. V ČR si můžete prémiový model „SodaStream by Andrea" pořídit za cenu 359 Kč a dvojbalení SodaStream Grass zakoupíte za 299 Kč.

 

O značce SodaStream

 

SodaStream je specialistou na perlivou vodu nachystaný v pohodlí domova bez tahání lahví a jedničkou mezi perlivými vodami, co do počtu vypitých litrů. *

 

Firma se od svého počátku datovaného do roku 1903 soustředí na ucelenou nabídku výrobníků domácí perlivé vody a souvisejícího příslušenství. Jejím cílem je nabídnout příjemný způsob přípravy vlastní perlivé vody v pohodlí domova místo tahání protivných plastových lahví a následného vynášení hromad plastového odpadu. Počtem stisknutí výrobníku si zákazník sám volí výslednou perlivost vody a přidáním čerstvého ovoce má možnost vytvořit lákavé pití bez zbytečných cukrů či sladidel pro sebe i svou rodinu. Litr vlastní domácí perlivé vody přitom vyjde na velmi příznivou cenu 2,57 Kč, takže si za pohodlí nemusí zákazník zbytečně připlácet.

 

Kromě svého pohodlí navíc používáním každého jednoho výrobníku domácí perlivé vody SodaStream domácnosti ochrání přírodu v průběhu tří let přibližně před 2 500 prázdnými PET lahvemi od nápojů.

 

Pro další informace a novinky navštivte adresu www.sodastream.cz

 

* Zdroj: Porovnání firemních dat s výzkumem trhu balené vody za rok 2014 společnosti Canadean.