pondělí 9. prosinec 2019 0:00

Luxusní vánoční dárky nakoupíte v Premium Outlet Prague Airport

Vánoce jsou za dveřmi a ruku na srdce – kdo už má nakoupené všechny dárky? Pokud chcete podarovat své blízké opravdu pěknými značkovými kousky, vypravte se do outletového centra v těsné blízkosti Letiště Václava Havla. Zde si vyberete ve více než 70 obchodech dárky pro každého, komu chcete udělat radost.

 

V Premium Outlet Prague Airport jsou ceny o 30 – 70 % nižší než v běžné distribuci a zastoupení světově proslulých značek vydatné - Karl Lagerfeld, Armani Exchange, Gant, Bogner, Guess, Burberry, Prada, Desigual, Fendi, Delsey, Gucci, Retro Jeans, Blažek, Triumph, Versace apod., navíc zde najdete značky, které u nás žádné jiné prodejny nemají – např. Marina Militare, Frankie Morello, Corso Roma.

Kolekce v obchodech jsou často aktuální, pocházející z nabídky primárně určené pro zahraniční trhy, a jsou zastoupeny pouze limitovaným počtem kusů

 

Nemáte nápad na dárek? Děti budou nadšené z hraček či stavebnic od Hamleys, manželky, maminky i babičky potěší kvalitní nádobí z Home and Cook, dívky a mladé ženy uvítají atraktivní oblečení značky Desigual a přátelům vyberete něco pěkného v CZECH PORCELAIN & BOHEMIA CRYSTAL. Vše zde nakoupíte za velmi dobré ceny.

 

Nakupování v Premium Outlet Prague Airport bude i v předvánočním shonu příjemným zážitkem, protože architektura centra je inspirována ulicemi staré Prahy, koridory jsou vzdušné a prostorné, prosklené střešní plochy zajišťují dostatek denního světla a večer se rozsvěcují krásné stylizované lampy a stropní světla. Navíc můžete sledovat z kryté terasy i přistávající letadla. A samozřejmě nechybí útulné kavárny a restaurace.