středa 30. listopad 2022 0:00

Podzim a zima ve wellness náladě

Chladné měsíce přímo vybízí k co možná největšímu pohodlí. Zachumlat se do hřejivé deky, zapálit vonné svíčky a s knížkou či horkým nápojem v ruce si užívat příjemné chvíle. Ač je venku možná chladno, mlhavo či přímo sychravo, díky nové kolekci čajů Biogena Wellness selection můžete vše hodit za hlavu.

Prožijte přicházející chmurné počasí ve společnosti speciálně namíchaných čajových směsí z Českých Budějovic, se kterými se budete cítit opravdu well.

 

Česká společnost AG Foods vybrala lahodné kombinace bylin a koření a dala tak vzniknout nové řadě čajových směsí Wellness. Kolekce čajových směsí Biogena Wellness vás provede letošní zimou a dodá tělu i mysli vše, co potřebují. Nabudí pro začátek nového dne, na večer povede ke zlidnění. Něco pro ženy, ale nezapomíná ani na muže. Každá krabička má navíc unikátní design inspirovaný botanickými knihami a herbáři, které přímo vybízí ke zklidnění.

 

Biogena Boost Energy

Chybí vám energie a vaše rána nejsou taková, jak byste si představovali? Dopřejte si po ránu šálek horkého čaje Biogena Boost Energy a nastartujte své tělo do nového dne. Zelený čaj společně s yerbou maté potlačí známky únavy a energická guarana vám dodá výdrž. Tento přírodní „energeťák“ vám velmi rychle dobije baterky a máte jistotu, že svému tělu dodáváte stoprocentně přírodní látky.

 

Biogena Bright Detox

Detoxikace organismu by měla být zařazena do rutiny po celý rok. Speciálně namíchaná čajová směs Biogena Bright Detox přináší do všedních dní svěžest a současně pomáhají vylučovat nadbytečnou vodu z těla. Jemná svěžest máty je vyvážena kopřivou a yerbou maté, díky kterým se budete cítit lehčí. Podpořte svůj organismus lahodnou chutí a dovolte škodlivinám odejít z těla ven.

 

Biogena Body Balance

Zažívání přímo ovlivňuje náladu a s ní spojené i celkové vnímání sebe samých. Podpořte své tělo s čajem Biogena Body Balance a dopřejte mu vyváženou kombinaci bylin, která uleví vašemu zažívacímu traktu. Zamilujte se do čajů s jemnou citrusovou chutí, která zklidní žaludek a podpoří elán během celého dne. Navíc s blížícími se Vánoci se nemusíte bát, že byste tělo přetížili během ochutnávání cukroví a jiných pochoutek z vánoční tabule.

 

Biogena Bedtime Harmony

Zklidněte svou mysli i tělo ještě chvíli před tím, než ulehnete do postele. Kvalitní spánek je pro váš organismus nedocenitelným přínosem. Zakončete den s unikátním šálkem čaje Biogena Bedtime Harmony a dopřejte si hluboký a ničím nerušený spánek. Jemné voňavé tóny třezalky, meduňky a levandule vám navodí příjemné pocity, že hravě vklouznete do klidného spánku. Naučte se odpočívat a čerpat tak z přírody jen to nejlepší.

 

Biogena Beautiful Lady

Každá žena je krásná a zaslouží si jen to nejlepší. Díky směsi čajů Biogena Beautiful Lady si vychutnáte úžasné spojení bylin jako je kotvičník, moringa a ženšen, které vám dodají pocit spokojenosti, sebevědomí a vyrovnanosti. Nechejte o sebe pečovat a dopřávejte si čajové sedánky den co den.

 

Biogena Brave Man

Sada čajů Biogena Brave Man je sestavená přesně pro potřeby všech mužů. Unikátní spojení kotvičníku, guarany a zázvoru probudí mužské smysly a navodí pocit síly a sebevědomí. Podpořte svou fyzickou i psychickou vitalitu a za doprovodu bylin se staňte opět silnými a energickými muži.

Varianty čajů Biogena Wellness selection koupíte v balení 20 sáčků za 89 Kč například na www.tikaro.cz.

* * * * *

O společnosti ag foods

„Společnost AG FOODS jsme zakládali v roce 1990. Byli jsme dva a měli jeden jediný produkt, syrovátkový multivitaminový nápoj Vitamaxima. Ale k tomu 100 kg odhodlání uspět a jednoduchou myšlenku – všechno, co budeme dělat, nám musí vonět.

Dnes v naší společnosti pracuje přes 200 lidí, v portfoliu máme více než 400 vlastních originálních výrobků, ale původní myšlence zůstáváme věrni.

Stále nám voní vyrábět, nakupovat a distribuovat kvalitní produkty z těch nejlepších surovin. Stále jsme společností, na kterou je za všech okolností spolehnutí, které mohou zákazníci stoprocentně důvěřovat. Stále trváme na tom, že naši zaměstnanci se u nás musí cítit dobře, být součástí rodiny. Stále nás baví přicházet s novými produkty, vymýšlet originální receptury.

Proto dnes, po více než čtvrtstoletí na trhu, mohu s hrdostí říci, že AG FOODS je dítě, které vyrostlo v úspěšnou, spolehlivou, a přesto stále rodinnou společnost. A že i po těch dlouhých letech nám vše, co děláme, stále voní! Mimochodem, Vitamaxima je v našem portfoliu dodnes.“

 

JIŘÍ JÍZDNÝ, zakladatel a spolumajitel společnosti