středa 23. březen 2016 0:00

I o Velikonocích se dá mlsat zdravě!

Velikonoce a jídlo patří k sobě. V případě dětí pak dvojnásob. Všechny ty čokoládky, bonbónky, sušenky...ale opravdu bychom měli být tak shovívavými rodiči a mávnout rukou nad velikonočním přejídaním svých potomků? Děti by i během Velikonoc měly konzumovat především kvalitnější a zdravější pamlsky. Takovým kompromisem jsou i ovesné tyčinky FlapJack českého výrobce Rupa.

„Téměř 40 procent jejího obsahu tvoří ovesné vločky, které jsou zdrojem kvalitní energie," říká Tomáš Šteiner, výživový poradce a lektor České naturopatické společnosti, a dodává, že energie se navíc do organismu uvolňuje postupně: „Nehrozí tak příchod brzkého hladu, který způsobují tyčinky s obsahem převážně extrudovaných cereálií s vysokým glykemickým indexem."

 

Ve FlapJacku od Rupy totiž extrudované cereálie nejsou vůbec. Nenajdete v něm ani zbytečná éčka, aromata či barviva, ale zato spoustu ovesných vloček a ořechů či mandlí.

 

Více informací naleznete na: www.flapjacky.cz a na facebookové stránce FlapJacky nedrobí.

 

Soutěž:
Chcete vyhrát tyčinky FlapJack?

 

Pak stačí mít štěstí a odpovědět na naši soutěžní otázku:

 

Jsou v tyčinkách FlapJack od Rupy extrudované cereálie?

 

Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 15. 4. 2016 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla.

 

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "FlapJack".