Květinové mámení
Ingredience:
2x kopeček – Pegas vanilková ve vaničce
Vanilkový lusk
šlehačka
2 kostičky kvalitní hořké čokolády
Květ tulipánu z důvěryhodného zdroje (nepoužívejte květy z květinářství, protože jsou důkladně chemicky ošetřeny, a tudíž nepoživatelné).
Jedlý květ určený ke konzumaci, ale také na ozdobu (např. fialky, macešky)
Postup:
Do misky dáme kopeček vanilkové zmrzliny spolu s květem tulipánu, který opatrně naplníme šlehačkou. Nakonec ozdobíme zmrzlinu vanilkovým luskem, kostičkami čokolády a jedlým květem.
Jahodové pokušení
Ingredience:
3x kopeček – Jahodový Mrož ve vaničce
Čerstvé jahody
Jahodový topping
Lístek máty
Šlehačka
Postup:
Do misky vložte tři kopečky jahodové zmrzliny, přidejte plátky čerstvých jahod a zalijte jahodovým toppingem. Na závěr ozdobte trochou máty a šlehačkou a ihned podávejte.
Lesní symfonie
Ingredience:
1x kopeček - Pegas vanilková ve vaničce
1x kopeček – Jahodový Mrož ve vaničce
1x kopeček - Prima Stracciatella
Lesní směs
Jahodový topping
Šlehačka
Dvě sladké trubičky
Postup:
Do misky vložte kopeček vanilkové zmrzliny, kopeček jahodové zmrzliny a kopeček stracciatelly, posypte lesní směsí, zalijte jahodovým toppingem a přidejte dvě sladké trubičky. Na závěr ozdobte trochou šlehačky.
Zdroj: Prima