čtvrtek 17. prosinec 2015 0:00

Andrea Verešová dostala ve Špindlu první vánoční dárek. Neuhodnete od koho!

Tradiční Špindl Ski Opening si nemohla ani letos modelka Andrea Verešová nechat ujít. Návštěvníky opět okouzlila nádherným lyžařským outfitem s leopardím vzorem a sukýnkou. Do Špindlerova Mlýna zavítala i se svými dětmi a dostala první vánoční dárek. Od samotného Krakonoše!

Skiareál v Špindlerově Mlýně odstartoval novou lyžařskou sezónu. U toho nemohla chybět celá řada českých celebrit v čele s modelkou Andreou Verešovou, která je v největším krkonošském středisku jako doma.

 

„Na otvírání zimní sezóny ve Špindlu se každý moc těším. S celou rodinou hory milujeme a lyžování si moc užíváme. Už se těším, až otestujeme novou vyhřívanou lanovku. Nejen já, ale celá řada žen ji určitě ocení. Není nad to, když je vám na cestě na hřebeny teplo a nemrznete," řekla Andrea, která do Špindlu vzala i dcerku Vanessku a syna Daniela Tobiáše.

 

Řádila s nimi na sněhu i na dětských nafukovacích atrakcích. Modelka navíc dostala úplně první vánoční dárek, a to přímo od samotného Krakonoše. Ten rozdával dárky nejen dětem, ale i českým celebritám. Andrea si pochopitelně potrpí na dokonalou kosmetiku i péči o zuby. Neskrývala tak radost z černého balíčku se špičkovými produkty dentální kosmetiky ze Švýcarska.

 

„Kvalitní péče o tělo je pro mě velmi důležitá. Dárek mě velmi potěšil, budu mít zuby jako perličky," smála se Andrea. První vánoční dárek dostala i blonďatá modelka Renata Langmannová, moderátorka Nikol Moravcová nebo běžkař Martin Koukal, kteří si Špindl Ski opening rovněž nenechali ujít.