čtvrtek 4. únor 2016 0:00

Valentýnský víkend může být výjimečný ve městě i na horách

Možná patříte mezi ty, kteří o dárku na sv. Valentýna pro svou polovičku přemýšlejí už týdny předem. Nebo patříte k těm, kdo si řeknou, že jde o komerční svátek a plánujete ho ignorovat? Když však svátek zamilovaných přijde, každý se snaží pro svou lásku vymyslet něco, čím potěší, ať už jde o dárek, jako jsou květiny, cukrovinky, zamilované pohlednice nebo třeba nějaký originální a výjimečný zážitek.

Letos připadá svátek sv. Valentýna na víkend. Oslavte ho v jednom z luxusních hotelů na Slovensku. Víkendový relax ve Vysokých Tatrách nebo u Dunaje, se tak může stát výjimečným zážitkem právě pro Vás. Grand hotel River Park na nábřeží Dunaje nabízí dva balíčky - v jednom je spojeno ubytování s romantickou večeří a v tom druhém s pobytem ve spa, kde vás i vaši polovičku budou hýčkat při relaxačních procedurách a masážích.

 

Jak se lidově říká, láska prochází žaludkem a v hotelové restauraci vám šéfkuchař Igor Čehy připraví kulinářské speciality, jako například telecí filet pošírovaný v portském. Sladkou tečku za čtyř chodovým menu si můžete vychutnat čokoládovou pěnu s jahodami a na svou lásku si připijete růžovým šumivým vínem.

 

Pokud jste milovníky relaxu, v hotelu pro vás připravili druhý balíček spojený s dokonalým odpočinkem v luxusním spa v 11. patře hotelu. Hostům poskytuje jedinečný výhled na Dunaj a okolní přírodu a novou energii můžete načerpat při 45 minutové masáži, která vás zbaví stresu díky síle esenciálních olejů.

 

Prodloužený romantický víkend, který si můžete vychutnat i jindy během roku - nejen na sv. Valentýna, má v nabídce tatranský Grand Hotel Kempinski. Kromě nádherného výhledu na Štrbské pleso a tatranské štíty vám poskytne i luxus jako jsou snídaně do postele. Vybrat si můžete i relaxační masáže pro dva, romantickou večeři v jedné z hotelových věžiček nebo vstup do privátního VIP Spa apartmánu na dvě hodiny.

 

Výhodou je určitě i to, že ti, co budou dárek shánět na poslední chvíli, mohou využít online prodej voucherů, které tento hotel nabízí. Pokud už se rozhodnete strávit svátek sv. Valentýna ve městě nebo na horách, přejeme vám, aby byl pro vás výjimečný a nezapomenutelný!

Více informací na:

 

http://exclusives.lc.com/Grand-Hotel-River-Park-a-Luxury-Collection-Hotel-Bratislava-4313/special-offers

 

http://www.kempinski.com/sk/strba-strbske-pleso/grand-hotel-high-tatras/special-offers/long-romantic-weekend-sk-SK/