středa 4. prosinec 2019 0:00

Co na sebe v zimě do města? Vsaďte na funkčnost i módní vzhled

Zimní měsíce jsou pomalu tady a my opět řešíme věčný problém: Co na sebe? Požadavky jsou jasné, chceme, aby nám bylo teplo, pohodlně, ale zároveň chceme vypadat skvěle. Značka Hannah to vyřešila za nás a připravila kolekci, která je přímo stvořená do města! Spojení funkčních materiálů a městské módy vytváří dokonalé spojení pro zimní měsíce. Nejen, že je oblečení velice praktické, ale vypadá dobře na každé postavě.

Jemné funkční materiály, které zahřejí, ale odvádí i nadbytečnou vlhkost, takže až zase budete pospíchat na autobus, abyste stihli ranní poradu v osm, nebudete promočení skrz naskrz, ranní zpoždění prozradí jedině rudé tváře. Funguje to tak, že oděv odvádí pot od pokožky, udržuje organismus v optimální provozní teplotě a zajišťuje komfort po celou dobu nošení či nepříznivém počasí. Materiály, z kterých je oblečení od značky Hannah vyrobeno, je navíc antibakteriální a není cítit potem. Prostě budete připraveni na jakoukoliv situaci.

 

Prodloužená městská bunda s názvem Nilana (3 490 Kč) pro dámy je odolná proti dešti a mokrému sněhu a má samozřejmě i skvělé termoregulační vlastnosti. Prodloužený zadní díl s rozparkem znamená teplo na záda a pohodlné nošení – ať už vyrazíte do práce, na městskou zimní procházku, nebo třeba na delší výlet, bunda Nilana vás zahřeje v jakékoli situaci a budete v ní vypadat skvěle!

 

Materiál Polarsoft Thermo, fleecová pletenina s vyčesaným vlasem, dámské mikiny Livela (1 290 Kč) zajistí vynikající termoizolační vlastnosti, výbornou hřejivost a minimální nasákavost. Mikinu můžete použít jako střední nebo lehkou vnější vrstvu pro teplejší dny.

 

Triko Farbis (690 Kč) je dámské tričko s dlouhým rukávem a je vyrobené z kvalitní a jemné bavlny. Příměs 5% elastanu zvyšuje pohodlí a správný tvar během nošení. Tričko je tak pohodlné, že ho nebudete chtít sundat – ani v práci nebo ve volném čase.

 

Mužům můžeme doporučit pánskou bundu Nicon (3 790 Kč), která je odolná vůči dešti a sněhu. Izolace s polyesterovým vláknem Duratherm Classic poskytuje dostatečný tepelný komfort a optimální funkčnost. Díky prodlouženému zadnímu dílu vám bude vždy teplo na záda.

 

Nesmíme zapomenout ani na správnou mikinu, jakou je pánská mikina Santon (1590 Kč). Poskytuje skvělé termoregulační vlastnosti. Díky fleecové pletenině s vyčesaným vlasem, materiálu Polarsoft Thermo, má mikina vynikající termoizolační vlastnosti, výbornou hřejivost a minimální nasákavost, stejně jako v dámské verzi.

 

Střih pánského trička Monster (550 Kč) je vhodný pro většinu typů postav a zajišťuje přirozenou volnost pohybu. Vyberte si z několika barev a decentních potisků na hrudi. Kombinace bavlny a polyesteru zaručuje příjemné nošení, ať už se chystáte dělat cokoliv.

 

Na nohy pak mohou pánové zvolit stylové kalhoty Nostromo (1790 Kč), které opravdu dobře vypadají. Kombinace bavlny a strečového Spandexu zajistí maximální pohodlí během celého dne a zároveň je materiál ostatečně odolný vůči mechanickému namáhání. Zajímavě řešené šití švů na stehenní části a neutrální barvy přidávají módní neotřelý vzhled bez kompromisů na pohodlí.