středa 9. září 2015 0:00

ČSOB získala titul Nejlepší banka

ČSOB získává cenu Hospodářských novin Nejlepší banka 2015 a třetí místo v kategorii Bankovní inovátor. ČSOB Pojišťovna boduje ve třech kategoriích – Klientsky nejpřívětivější neživotní pojišťovna (první místo), Nejlepší životní pojišťovna (třetí místo) a Pojišťovací inovátor (první místo).

Prvenství v hlavní kategorii získává banka a pojišťovna, která dokáže nabídnout klientům nejvýhodnější produkty a služby, kvalitně s nimi komunikuje, je pro ně dostupná a současně vykazuje dobré hospodářské výsledky, které svědčí o její stabilitě a přínosu pro majitele. Výsledek je stanoven na základě rozsáhlé analýzy dat a do hodnocení nevstupují žádné subjektivní údaje.

 

„Přesně před rokem jsem při vyhlašování Nejlepší banky roku 2014, kde jsme se umístili druzí, slíbil, že uděláme všechno proto, abychom byli v dalším roce první – a dokázali jsme to. Jsem velmi rád za potvrzení, že rozsáhlé změny, ke kterým jsme se rozhodli, naši klienti vítají, a proto nám počet těch aktivních opět roste. Stále ale ještě nejsme u konce. Naším cílem je stát se jako celá Skupina referencí na trhu finančních služeb v České republice," říká Petr Hutla vrchní ředitel a člen představenstva ČSOB.

 

Úspěch ČSOB Pojišťovny shrnul její předseda představenstva Vladimír Bezděk: „Velmi nás těší, že jsme uspěli v tolika kategoriích. Svědčí to o tom, že se v ČSOB Pojišťovně naplno věnujeme všem oblastem. Zároveň je to velký závazek do budoucna, ve kterém chceme obstát."