úterý 19. duben 2016 0:00

Novinky firmy Manner na českém trhu

Vídeňská firma Manner uvádí na český trh také v letošním roce několik novinek. Manner Milch Haselnuss Vollkornflakes jsou křupavé Manner oplatky v praktickém balení na cesty s jemným mléčným krémem v náplni a vrstvou lísko-oříškového krému.
Oplatky obsahují křupavé celozrnné vločky. Milch-Schoko-Cocos je zase složen z jemného čokoládového krému a kokosových hoblin, třech vrstev křupavých vaflí a dvou vrstev jemného krému.

 

Oba výrobky mohou být svým praktickým pětadvacetigramovým formátem ideální svačinou. Další novinkou je Manner Orangen Herzen, tří vrstvé křehké vafle ve tvaru srdce, spojené dvěma vrstvami jemného pomerančového krému, zalité hořkou čokoládou nejvyšší jakosti kakaových bobů z vlastní pražírny.

 

Pro zákazníky se jedná o ideální kombinaci chutí. Do řady nových výrobků z produkce firmy Manner se přidává Manner Wiener Gruß - Manner pozdrav z Vídně. Jedná se o křehké originál Manner oplatky plněné jemným lískooříškovým krémem s jedinečnou chutí Manner Neapolitaner. Jde o novinku v praktickém balení po tři sta kusech, která je vhodná do hotelů a kaváren. Novinka reaguje na poptávku na trhu. Manner zná a ctí chutě svých zákazníků, a to zaručuje oblibu značky u spotřebitelů.

 

„Přestože je Manner tradiční rodinnou firmou s výrobky vyráběnými osvědčenými recepturami přes 125 let, přináší každý rok svým zákazníkům nové chutě, tvary nebo balení," uvádí Aleš Aldo Koláček, obchodní a marketingový ředitel společnosti Josef Manner s.r.o. „Podobně je tomu také v letošním roce. Všechny naše novinky reagují na poptávku ze strany našich zákazníků a na aktuální trendy na trhu.Toto vše je bráno v potaz a následně převedeno do křupavých výrobků, při jejichž přípravě dbáme na používání ingrediencí té nejvyšší kvality. Kakaové boby máme například z vlastní pražírny a na chuti je to znát. Jsem potěšen, vidím-li spokojené tváře u šálku kávy s Manner oplatkou," dodává Aleš Aldo Koláček.

 

Manner Milch Haselnuss Vollkornflakes a Milch Schoko Cocos Schnitten

Malé křupavé potěšení pro chvíle volna!

Manner Milch Haselnuss Vollkornflakes a Milch Schoko Cocos Schnitten jsou Manner novinkou od března 2016. Jejich praktické 25g balení je ideální na svačinu nebo na cesty. Manner Milch Haselnuss Vollkornflakes okouzlí vedle křupavých Manner oplatek jemným mléčným krémem v náplni a vrstvou lískooříškového krému i křupavými celozrnnými vločkami. „Milch-Schoko-Cocos" je pravým požitkem z jemného čokoládového krému a kokosových hoblin.

 

Manner Orangen Herzen

Tři vrstvy křehkých vaflí jsou protkané dvěma vrstvami jemného pomerančového krému. Vafle jsou baleny ve 300g sáčku. Jedná se o křehké vafle s jemným pomerančovým krémem povlečené hořkou čokoládou nejvyšší jakosti z kakaových bobů. Ideální chuť složená z ovocných pomerančů a hořké čokolády zajistila tomuto výrobku vítězství mezi všemi testovanými druhy.

 

Manner Wiener Gruß

„Manner pozdrav z Vídně" jsou křehké originál Manner oplatky plněné jemným lískooříškovým krémem s jedinečnou chutí. Nový Manner Wiener Gruß boduje designem známých „Manner Original Neapolitaner". Manner Wiener Gruß se perfektně hodí k šálku kávy, ale také jako uvítací pozdrav na polštář v hotelu nebo jako malá pozornost pro jakoukoliv příležitost. S Wiener Gruß darujete malý kousek vídeňské sladké tradice.

 

Soutěž:

 

Vyhrajte 5X balíček Manner v hodnotě 550,-Kč + CD Maxim Turbulence s novým singlem Banány v šoku:

 

Jaký krém najdete v oplatkách Manner Wiener Gruß?

 

Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 15. 5. 2016 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla.

 

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "Manner".