pondělí 21. září 2015 0:00

Dotkněte se hvězd s Madame Tussauds. Speciální pražská výstava zdaleka nekončí!

Rádi byste se setkali se slavnými osobnostmi a nedaří se vám je potakat v běžném životě? Nechte se přenést do světa slavných a alespoň na chvíli zažijte ten úžasný pocit ve společnosti hvězd, které znáte z filmového plátna. Na speciální výstavě Madame Tussauds v Muzeu voskových figurín Praha (Celetná 6) se sešly osobnosti světového formátu, které čekají na vaši návštěvu.

Zavítejte do světa filmu prostřednictvím setkání s akčními hrdiny Willem Smithem, Brucem Willisem nebo jejich neméně slavným kolegou Jimem Carreym. Střihněte si sólo s populárním zpěvákem Justinem Bieberem nebo světovou senzací Lady Gaga, nebo nahlédněte do pulzujícího světa modelingu s oslňující topmodelkou Heidi Klum.

 

Do měsíce v úplňku se můžete zahledět společně s hrdiny upírské ságy Stmívání Taylorem Lautnerem a Robertem Pattinsonem. Ve společnosti hvězd výstavy Madame Tussauds si budete připadat jako v Hollywoodu.

 

Více než 200 let zkušeností ve výrobě voskových figurín největších světových osobností představuje pro Madame Tussauds dědictví, které nemá konkurenci. Umělecké postupy používané k výrobě co nejrealističtějších postav zahrnují stovky neuvěřitelně detailních měření s cílem zajistit dokonalou přesnost. Výroba jedné figuríny s vypracováním veškerých detailů může trvat až čtyři měsíce. Madame Tussauds má v současnosti kromě dočasné pražské expozice 19 stálých atrakcí po celém světě.

 

Dopřejte si neopakovatelný zážitek! Pokud se i vy chcete setkat se svými oblíbenými hrdiny a pořídit si fotky s řadou hollywoodských idolů, stačí správně odpovědět na jednoduchou soutěžní otázku.

 

Pět z vás získá dvě vstupenky na tuto speciální výstavu, která zůstává v Praze otevřena minimálně do konce letošního října. Nepropásněte tuto jedinečnou příležitost!

 

Soutěžní otázka:

 

Jaká je adresa Muzea voskových figurín v Praze?

 

Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 10. října 2015 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla.

 

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "Muzeum voskových figurín"

 

Vyhrává 50., 100., 150., 200 a 250. správná odpověď.