úterý 15. prosinec 2015 0:00

Vánoční soutěž o luxusní Logitech obaly na tablet

Vánoce se nezadržitelně blíží. Ani se nenadějete a bude zde štědrovečerní večeře a s ní i dárky pro vaše nejbližší pod rozsvíceným vánočním stromečkem. Pokud ještě nemáte vybrán žádný dárek, zapojte se do vánoční soutěže, ve které můžete vyhrát stylové Logitech doplňky k vašemu počítači či tabletu.

Stylový obal na iPad Pouzdro se stojánem Logitech AnyAngle dovoluje nastavit libovolný úhel vašeho iPadu, takže se tablet přizpůsobuje vám a ne vy mu.

 

Pouzdro se od jiných odlišuje jedinečnou konstrukcí stojánku – má integrovaný skrytý pant, jenž váš iPad podepře v jakémkoli úhlu v rozmezí 50 stupňů a pevně jej v daném úhlu udrží, aniž by iPad padal nebo sklouzával. 

 

Ochranné pouzdro s klávesnicí Logitech PRO pro Samsung Pouzdro Logitech Ultrathin Keyboard Folio - ochranné pouzdro s integrovanou klávesnicí poskytuje skvělé psaní a ochranu pro váš tablet Samsung Galaxy Tab/PRO 4 12.2.

 

Díky integrované klávesnici s klávesami s ideálním odstupem je psaní snadno návykové, rychlé a přesné. Svůj notebook tak můžete zanechat doma a proměnit svůj tablet v plnohodnotný počítač.

 

Obal navíc chrání obě strany tabletu při náhodných pádech, a proti odření a polití. Díky preciznímu zpracování a špičkovým materiálům je pouzdro Ultrathin Keyboard Folio neuvěřitelné tenké a lehké, a zároveň poskytuje ochranu.

 

Odpovězte na soutěžní otázku a vyhrajte některý ze značkových produktů Logitech.

 

V letošním roce společnost Logitech oznámila největší transformaci své značky v historii a představila nové logo. Pod jakou novou značkou můžete vidět vybrané nejnovější produkty firmy?

 

a) Logicool

b) Logitechnology

c) Logi

 

Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 23. 12. 2015 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla.

 

 

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "logitech":