pátek 18. prosinec 2015 0:00

FIRMA SWISS CHEESE CHYSTÁ VELMI SPECIÁLNÍ VÁNOCE A NOVÝ ROK VE VIP STYLU!

Swiss Cheese, společnost, která provozuje obchod Swiss Cheese v Libušské ulici na Praze 4, specializující se na prodej švýcarských produktů, včetně více než 100 druhů sýrů a dalších švýcarských pochutin, jako je čokoláda nebo švýcarské víno, již odpočítává dny do Vánoc a Nového roku.

Společnost si k této příležitosti připravila několik speciálních nabídek a vánočních aktivit, včetně možnosti zapojení zákazníků do slosování o velmi speciální ceny.

 

Od nyní až do 17.ledna 2016 budou všichni zákazníci, kteří navštíví obchod Swiss Cheese, zapojeni do slosování s šancí vyhrát VIP vstupenky na FIS Světový pohár v běhu, který se uskuteční v Novém Městě na Moravě 23. a 24. ledna 2016!!

 

Na každý den je připraveno 10 vstupenek, díky kterým bude moci 20 šťastných vítězů shlédnout některé z nejlepších běžkařských závodů sezóny, zatímco si budou vychutnávat opravdovou švýcarskou pohostinnost společnosti Swiss Cheese a jednoho z dalších partnerů akce, sýru Gruyére.

 

Nakupující si až do Vánoc mohou užít přátelskou a útulnou atmosféru obchodu, ochutnat sýry a švýcarskou čokoládu, nakoupit zásoby na vánoční svátky a nechat si vytvořit nádherné vánoční dárkové koše. Ty jsou vytvářeny na základě diskuze se zákazníkem, jemuž se přizpůsobí složení i cena koše, který může obsahovat sýry, víno, domácí džemy, čokoládu a další švýcarské speciality. Objednávky jsou přijímány do 21.prosince.

 

Majitelé obchodu Swiss Cheese jsou švýcaři Barbara a Peter John, kteří sami milují hory a lyžování. Obchod se širokou škálou švýcarských produktů se nachází na Praze 4 v těsné blízkosti autobusové zastávky Libuš a kromě spodní nákupní části si mohou hosté v kavárně v patře vychutnat také denní kávu a švýcarské pečivo, pravidelné Raclette a fondue večery a ochutnávky vína a sýrů. Pece Raclette a vybavení na fondue jsou také k dispozici k pronájmu.

 

O svém obchodě a přicházejících oslavách Vánoc a Nového roku Barbara John řekla: "Milujeme Prahu a život v České reublice, ale chceme také místním Čechům i cizincům dát šanci okusit chuť Švýcarska tak, jak si ho pamatujeme. Vedle prodávání švýcarských produktů se rádi zapojujeme do různých akcí, které nám připomínají domov; rádi lidi zveme, aby se k nám připojili na fondue večery a vychutnali si švýcarské víno, a vždy se samozřejmě chopíme také šance být zapojeni do čekoholi spojeného s lyžováním!"

 

Obchod Swiss Cheese otevřel v roce 2010 a od té doby si buduje čím dál větší základnu zákazníků, a to jak prostřednictvím akcí v obchodě samotném, tak podporou dalších aktivit v Praze a jejím okolí. Nedávno se společnost Swiss Cheese účastnila několika festivalů jídla v Praze, šampionátů v ledním hokeji a mezinárodních akcí organizovaných švýcarskou ambasádou a organizací Swiss Tourism. Celý tým Swiss Cheese se už těší na rušný rok 2016, který odstartují stylově v duchu FIS Světového poháru v běhu!

 

Soutěž:

 

Chcete vyhrát jeden z voucherů v hodnotě 1 000 Kč do obchodu Swiss Cheese na Praze 4?

 

Pak stačí správně odpovědět na naše soutěžní otázky a mít štěstí:

 

1) Kolik druhů švýcarského sýru nabízí obchod Swiss Cheese?

 

2) Kde byl otevřen původní obchod Swiss Cheese předtím, než se přestěhoval do Libušské ulice? 

 

3) Který švýcarský sýr je partnerem FIS Světového poháru v běhu? 

 

Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 23. 12. 2015 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla.

 

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "Swiss Cheese":

 

Vyhrává 99., 199., 299., 399 a 499 správná odpověď.