úterý 9. únor 2021 0:00

Soutěž: Vyhrajte palačinkovou pánev Tefal Unlimited

Vyzkoušejte palačinkovou pánev Tefal Unlimited (G2553802) a usmažte si chutné palačinky. Dozlatova opečené bez nutnosti přidaného oleje nebo tuku. Nový nepřilnavý povrch Titanium Anti–Scratch je až šestkrát odolnější proti poškrábání a dno je kompatibilní se všemi varnými deskami. Když pánev dosáhne ideální teploty pro smažení, indikátor Thermo–Signal, známé červené kolečko uprostřed pánve, nově v designu přesýpacích hodin, se jasně rozsvítí.

Tím značí, že pánev dosáhla dokonalé teploty pro smažení. Dno Thermo–Fusion se extrémně rychle ohřívá a tím zajišťuje rovnoměrné rozložení tepla k perfektnímu smažení. Díky nepřilnavému povrchu je vaření pohodlné a čištění velmi rychlé.

 

Doporučená cena: 1 179 Kč / 41,90 EUR / 15 990 HUF

 

Značka Tefal s hrdostí představuje novou řadu kuchyňského nádobí s odolností vůči extrémním podmínkám — takže v kuchyni s nimi budete připravovat pokrmy jako správný šéfkuchař. Úprava proti poškrábání, nepřilnavost a odolnost, to je ta správná volba pánve, se kterou poznáte rozdíl.

 

· Nový nepřilnavý povrch TITANIUM ANTI–SCRATCH s vynikající nepřilnavostí a odolností proti poškrábání

· Známé červené kolečko THERMO–SIGNAL v novém designu přesýpacích hodin – počkejte si na perfektní teplotu

· Nový THERMO–FUSION – o 2 cm větší dno pro rychlejší ohřev a zároveň rovnoměrné vaření, kompatibilní se všemi varnými deskami

 

Soutěž:

 

 Jaký povrch má  pánev Tefal Unlimited (G2553802)?

 

Soutěž již byla ukončena.