Apetit

pátek, 07 listopad 2014
Slunečnicový olej se najde ve většině českých domácností. Místo do studené kuchyně či k dušení a restování ho však 70 % spotřebitelů používá ke smažení či fritování, což je způsob přípravy, ke kterému se běžný slunečnicový olej nehodí. Mohou za to i výrobci, kteří takové použití na obale doporučují.
čtvrtek, 23 říjen 2014
Máte rádi podzimní atmosféru, kdy sluníčko ještě prokukuje mezi mraky, příroda hýří barvami, vzduchem poletuje listí a vy se těšíte na tradiční pouštění draků a sbíraní kaštanů?Zažijte podzim jinak a na procházku mezi spadaným listím nebo na projížďku na kole vyrazte už s kaštany v kapse! Sáhněte po těch tradičních čokoládových.
čtvrtek, 23 říjen 2014
Kuchařské studio Ola Kala Michala Nikodéma patří mezi nejlepší kuchařské školy v metropoli. Vedle nových kurzů, připravených na letošní podzim, bude spouštět také nový e-shop s nabídkou různých slev při včasném nákupu voucherů, které poslouží třeba jako zajímavý a netradiční vánoční dárek.
středa, 22 říjen 2014
Za okny je pošmourný, ospalý podzimní den s přeháňkami a vy potřebujete doplnit energii? Na sluníčko čekat nemusíte: zkuste jednu z osmi příchutí energií nabitého drinku od Rockstar Energy Drink.
pátek, 10 říjen 2014
Výsledky posledního průzkumu realizovaného společností STEM/MARK v srpnu 2014 ukazují, že označení kvality potravin vnímá víc nejen odborná veřejnost, ale i běžní spotřebitelé a klesá nevědomost při rozeznávání původu značek. „U evropských značek kvality potravin nejvíce vzrostla znalost Chráněného zeměpisného označení a to z 8 % na 11 %.
pondělí, 17 únor 2014
Sestava devíti kandidátů, kteří budou letos bojovat ve třech kategoriích v soutěži o titul Vinařství roku 2013, je již známa. Pořadatel soutěže Svaz vinařů ČR ocení celoroční práci a úspěchy těch nejlepších v kategoriích malé, střední a velké vinařství.
pátek, 07 březen 2014
Knorr Vám přináší unikátní možnost vylepšit jakýkoliv pokrm, rychle a snadno! Vyzkoušejte kouzlo Bohatých bujónů Knorr například na těchto receptech, které pro Vás připravil italský šéfkuchař Emanuele Ridi.
úterý, 11 březen 2014
Jaro je v Hliněné baště tím nejkrásnějším obdobím. Po zimě se opět za-číná sedět na krásné terase u romantického rybníčku a na jídelní lístek se vrací desítky tradičních jarních delikates – od lahodné nádivky až po nové brambory.
čtvrtek, 13 březen 2014
Enjoy. Víno pro mladé. Svěží, čisté a jasné, jedním slovem cool. Taková je hlavní jarní novinka vinařství Ludwig, která bude představena hned ve třech verzích: bílé, růžové a červené.
pondělí, 24 březen 2014
Vyvážený poměr energetického příjmu a výdeje a vhodná skladba jídelníčku jsou pro úspěšné shození povánočních kilogramů zcela základními předpoklady. Bez rozumného množství aktivního pohybu se sice neobejdeme, ale klíčovým prvkem je stravování.